Contact

Over TravelNext

TravelNext is de Nederlandse eMarketing community voor de travel & hospitality industrie. TravelNext is onafhankelijk en inspireert, verbindt en faciliteert door zowel online als offline kennis te verzamelen, samen te brengen en te delen. TravelNext richt op de medewerkers en directie & beleidsmakers in de travel- en hospitality industrie die actief zijn op het gebied van (online)marketing. Daarnaast richt de community zich op de toekomstige reismanagers & marketeers in het werkveld en tevens op studenten & docenten binnen de diverse toeristische opleidingen. De TravelNext eTravelmarketing community richt zich op de allerlaatste ontwikkelingen.

Blogger worden?

TravelNext is het travelmarketing weblog van Nederland en de verhalen komen vanuit de community; cases en vraagstukken van online marketeers die zich er dagelijks bezig houden. Daarom is TravelNext altijd op zoek naar interessante blogs gericht op online marketing en technologie van enthousiaste schrijvers die graag hun kennis en visie met de markt willen delen.

Vind je het interessant om op het TravelNext platform te schrijven? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Heb je een bestand wat je mee wilt sturen? Dat kan hier

Nieuwstips of persberichten delen?

Heb je interessant nieuws of een boeiend onderwerp dat we moeten behandelen of heb je andere vragen over TravelNext? Laat het onze redactie weten.

Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Heb je een bestand wat je mee wilt sturen? Dat kan hier

 Over TravelNext