Jobs in travel

Trainer Online Marketing, Academie voor Toerisme NHTV (0,8 -1 fte)

Als Trainer Online Marketing verzorg je cursussen en workshops in onze Engels en Nederlands HBO-bachelor opleiding in een of meer van de volgende onderwerpen:

·     Digital advertising (campaigning) tools (Google Adwords, Facebook Ads), search engine advertising
·     Search engine optimization
·     Social media monitoring tools (Obi4wan, Coosto, Hootsuite, etc.)
·     A/B testing
·     Conversion optimization tools
·     Google Analytics, Facebook Insights
·     CMS systems (such as WordPress), knowledge of HTML

De kandidaat
Het belangrijkste voor deze functie is dat je enthousiast om te werken met jonge mensen en dat je een bewezen hands-on ervaring hebt in een of meer van de bovengenoemde kennisgebieden en vaardigheden. Daarnaast heb je ervaring als trainer en heb je een uitstekend niveau van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt minimaal een HBO-diploma.

De job
Deze vacature heeft een tijdelijk karakter, om te beginnen voor een periode van 12 maanden. Het salaris voor deze functie is vastgesteld op niveau 9 in het CAO-HBO, met een maandelijks maximum van € 3.635 bruto o.b.v. full-time. Je krijgt een vaste jaarlijkse uitkering van 8,3% naast 8% vakantie-uitkering en een collectiviteitskorting op je ziektekostenverzekering.

Meer lezen over de vacature en direct solliciteren? Klik hier!

Ervaren marketing medewerker – Ross Holidays

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit activiteiten gericht op online en offline promotie. Daarnaast ga je aan de slag met het opzetten en uitvoeren van marktonderzoek, het schrijven van inspirerende geoptimaliseerde teksten, ondersteuning van website optimalisatie. Ook het ontwikkelen van promotie materialen en het schrijven en versturen van (e-)mailings behoort tot jouw takenpakket.

De ideale kandidaat is:

  • Ervaren in marketing en reisbranche
  • Communicatief
  • Enthousiast en gedreven
  • Commercieel, denk en werk je vanuit strategie
  • Nauwkeurig, werk je aan kwaliteit
  • Creatief
  • Een Griekenlandliefhebber
  • Woonachtig in de omgeving van Wijchen

Klik hier om te solliciteren!


Senior SEA Specialist RED Online Marketing

Heb jij altijd eens bij hét online marketing bureau voor de reis- en vrije tijdsbranche willen werken? Dit is je kans. RED zoekt versterking voor het team. Met een leuk jong team focussen zij zich op online activiteiten rondom vakanties, toerisme en vrije tijd. Je werkt voor leuke bedrijven, van reisbureau’s tot touroperators en van vakantieparken tot attractieparken.

De ideale kandidaat heeft:

– HBO werk en denk niveau,
– Minimaal 3 jaar werkervaring in een online marketing functie,
– Aantoonbare senior ervaring met Google Adwords (SEA),
– Aantoonbare ervaring met Google Analytics,
– Ervaring met Facebook Advertising campagnes
– Affiniteit met de Reis en Leisure branche.

Klik hier om te solliciteren!


Online marketeer gezocht! Amsterdam

De afdeling e-business van de Canal Company (onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie) heeft als doel de organisatie te navigeren door de continue online ontwikkelingen en probeert de organisatie op het digitale gebied continu naar een hoger niveau te tillen. Canal wil óók digitaal de Host of Amsterdam zijn en onze gasten een zo goed mogelijke ervaring bieden.

Met jou erbij heeft de afdeling e-business 3 medewerkers en focust zich op de sites Canal.nl en AmsterdamTickets.com en alle online communicatiekanalen (social media, TripAdvisor).

Meer weten, check hier de volledige vacature en reageer!


City marketeer Amsterdam / Snappcar

Snappcar is op weg de leidende peer-to-peer car sharing community in Europa te worden en staat op het punt om nieuwe mensen deelgenoot te maken van deze reis. Binnen de community van duizenden autobezitters delen mensen hun persoonlijke auto’s met tienduizenden buren en vrienden. Allemaal zijn ze op zoek naar een socialer, duurzamer en goedkoper alternatief. Als City Marketeer van Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de verdere groei van SnappCar in Amsterdam. Ondernemend als je bent, beheer je volledig alle off- en online marketing kanalen en stuur je de lokale PR activeiten aan. Je vaardigheden liggen in vernieuwende, operationele marketing werkzaamheden en zorgen ervoor dat je alle doelen bereikt. Testen en continu verbeteren van ‘de playbook’ in samenwerking met andere city marketeers is een onderdeel van je werk. Je bent een echte doorzetter, hands-on en het is voor jou heerlijk om in het veld werkzaam te zijn. Je bent erg prestatiegericht en wordt enthousiast bij het bereiken van concrete resultaten.

Lees meer en solliciteer direct (vanuit je Reiswerk account)


Zelf een vacature plaatsen als werkgever?

Dat kan! Je maakt eenmalig een werkgeversprofiel aan op Reiswerk.nl en vervolgens kun je er alle vacatures in uploaden, die getoond worden aan een database bestaande uit meer dan 10.000 geregistreerden.