Search
Close this search box.

Sprekers

Congres | Programma | Sprekers | Inschrijven

 

Hoe kun jij social business effectief oppakken, binnen de mogelijkheden die jij in je eigen organisatie hebt? Welke componenten uit SoLoMo kun je bedenken en toepassen voor jouw product of dienst? Deze experts geven je antwoord op deze vragen tijdens een dagvullend programma.

Ole Ruch – Airbnb
Ole Ruch is Managing Director bij Airbnb en is verantwoordelijk voor The Nordics & Netherlands. Vanuit zijn thuishaven Kopenhagen zorgt hij dat Airbnb in ons deel van de wereld een nog overweldigender succes gaat worden.

Lees meer over Ole


James van Thiel – Google Nederland
James van Thiel is Industry Leader in het Travel-team van Google Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de relaties met Google’s klanten in de reisbranche en zorgt ervoor dat zij het maximale halen uit hun relatie met Google

Lees meer over James


William Bakker – Think! Social Media
William Bakker is Chief Strategist bij Think! Social Media en wordt gezien als één van de leiders in de wereld op het gebied van digitale destinatiemarketing.

Lees meer over William


Sasja van As – ING
Sasja van As-Winters werkt als Senior Sectormanager Zakelijke Dienstverlening voor ING. Zij spreekt dagelijks met belangrijke en onderscheidende spelers die in de reis-, online- en kennisintensieve sectoren actief zijn.

Sasja geeft tijdens een inspiratiesessie een kijkje in haar keuken als toerist van de toekomst.

Lees meer over Sasja


Sabine de Witte – Blanco Tekst
Sabine de Witte is naast freelance copywriter en tekstschrijver curator van het citizenM magazine en travel reporter op sabinedewitte.nl.

Sabine komt ons tijdens een inspiratiesessie vertellen hoe het leven van haar, als travel reporter eruit ziet.

Lees meer over Sabine


Jeroen van Velzen – Sound of Data
Jeroen van Velzen is algemeen directeur van Sound of Data. Sound of Data levert mobiele oplossingen voor de reisbranche in Nederland en daarbuiten.

Jeroen is expert tijdens de expertsessies. Je kunt hem het hemd van het lijf vragen over mobiel.

Lees meer over Jeroen


Lars Boom – ANWB Online
Lars is werkzaam als Senior Online Marketeer bij ANWB Online. Lars is bekend op bijna elk social network en deelt graag zijn kennis.

Daarom is hij expert Sociale Media tijdens de expertsessies. Met alle praktische en strategische vragen over sociale media kun je bij Lars om tafel.

Lees meer over Lars


Isabel Mosk – Think! Social Media
Isabel Mosk is strateeg en directeur van Think! Social Media Amsterdam. Isabel wordt gezien als een vooruitstrevende denker in online marketing binnen de reisindustrie.

Isabel is destinatiemarketing expert tijdens de expertsessies in de middag. Zij kan je alles vertellen over alle aspecten van destinatiemarketing en blogreizen.

Lees meer over Isabel


Roy Platje – RED Online marketing
Sinds vele jaren is Roy actief in de online wereld. Bij vele bedrijven heeft Roy de online marketing bedreven en is zo een expert die met de voeten in de klei staat.

Roy is email marketing expert tijdens de expertsessies in de middag. Vind jij het ook zo lastig om een goed onderwerp te kiezen? Of een tijdstip, ook zo moeilijk? Roy vertelt je alles.

Lees meer over Roy


Tessa aan de Stegge – Cherry Picker
Tessa aan de Stegge heeft een passie voor reizen en is sinds oprichting in 2011 eigenaar van toeristisch PR- en Trendbureau Cherry Picker. In haar zoektocht naar bijzondere reisconcepten en trends reist ze zowel offline als online de hele wereld rond.

Tessa is met haar PR- en Trendbureau dé Trendwatcher die alles weet over PR in de reisbranche. Ga voor een brainpicking sessie bij d’r langs tijdens de expertsessies in de middag.

Lees meer over Tessa


Patrick Mulder – Adfiliate
Patrick Mulder van AdFiliate BV is gespecialiseerd in internet marketing voor de reisbranche en gezondheidssector. Hij helpt de reisbranche om meer omzet uit een website en online marketing activiteiten te halen.

Patrick is dé SEO-specialist. Daarom wil je zeker even bij hem aan tafel tijdens de expertsessies in de middag.

Lees meer over Patrick


Tessa Dirks – NBTC
Werkzaam bij het NBTC is Tessa dagelijks bezig met online communities en het strategisch inzetten van sociale mediakanalen voor de promotie van Nederland.

Tessa Dirks is de expert die je meer kan vertellen over het opzetten en activeren van online communities. Vraag haar alles over online communities tijdens de expertsessies.

Lees meer over Tessa


Kim van Velzen – KIMspiration
Kim is social business strateeg en trendstrateeg. Hij helpt bedrijven in de sociaalste branche, de hospitality, om ook in de nieuwe wereld sociaal te worden.

Je kunt Kim tijdens de expertsessies alles vragen over hoe je de ingrediënten ‘mensen, social media, gastvrijheid en trends’ combineert tot een duurzaam recept.

Lees meer over Kim


Marco Derksen – Upstream
Marco is oprichter van Marketingfacts en TravelNext en mede-eigenaar van Upstream en organisatie-adviesbureau. Waarbij Marco richt op het inspireren van organisaties, het geven van strategisch advies en het ondersteunen bij de implementatie van social business.

Social business is Marco’s passie, daarom kun je hem alles vragen op het gebied van social business tijdens de expertsessies.

Lees meer over Marco


Arne Keuning
Arne is op dit moment bezig om webcare in te richten voor de grootste travelpartij die wij in Nederland kennen. Bij Tui staat Arne diep met zijn voeten in de klei wat betreft de lessons en learnings van webcare.

Daarom is Arne bij uitstek de uitgelezen persoon die jou als deelnemer alles kan vertellen over webcare. Op praktisch en strategisch niveau kun je hem alles vragen tijdens de expertsessies.

Lees meer over Arne