Zoek
Sluit dit zoekvak.

#TravelNext Congres

Een week na het TravelNext Congres, de rust is langzaam wedergekeerd maar het enthousiasme nog altijd even groot. Een week na dato nog één keer alle blogs en vermeldingen over het congres op een rij:

Foto’s en video

De sfeer van het congres is bij mij persoonlijk nog wel even blijven hangen, onder andere door geweldige serie foto’s en video van Punkmedia:

Blogs en presentaties

Jeroen Beelen en Alexander Lamprecht hebben de dag in woord vastgelegd in een aantal mooie blogposts op TravelNext. Ook zijn in die blogposts de presentaties te vinden van de betreffende spreker. Wil je alleen de presentaties zien, dan kun je ook op slideshare kijken.

Emiel van den Boomen heeft op zijn travelblog Act of Traveling een geweldige allesomvattende samenvatting van de dag geschreven. Een zeer vermakelijke samenvatting van de dag door de ogen van personality blogger Anneke de Bundel kun je hier vinden. Een mooie samenvatting vonden we ook terug op Pretwerk van Susanne Giesbers. En lovende woorden van Olery waren gevat in een blogpost, samen met een storify van de dag. Bedankt allemaal voor jullie mooie woorden en energie!

Ole Ruch – Airbnb

Ole had een overdonderend verhaal over de start en het succes van deze ‘marktplaats voor unieke ruimtes’, hij liet ons zien dat Airbnb gasten eigenlijk meer spenderen dan hotelgasten.

Op Marketingfacts is door Bram Koster een artikel geschreven over Ole’s presentatie. En Richard Kok van MissetHoreca.nl heeft een erg leuk interviewafgenomen met Ole! Een ontzettend uitgebreid en erg interessant blog heeft Marenna op Frankwatching geschreven. Wouter Blok had als eerste eenblogposting online staan over de presentatie van Ole. Ook William Bakker heeft op zijn eigen blog een aantal interessante insights gegeven over de presentatie van Ole.

James van Thiel – Google Travel Nederland

James nam ons mee in de veranderende wereld van het internet. Iedereen is online, iedereen is met elkaar verbonden. Zie hier het verslag en zijn presentatie op TravelNext.

Richard heeft ook James voor de camera gezet voor een artikel op Missethoreca.

William Bakker – Think! Social Media

William en zijn passie voor reizen en destinatiemarketing spatte van zijn presentatie. Waarom hij vindt dat ‘social at the core’ dient te zijn? Dat kun je hier terug lezen op TravelNext.

William Bakker legt zijn visie nog een keer uit voor de camera van Richard.

Inspiratiesessies – Sabine de Witte en Sasja van As

Sabine, eigenaar van Blanco Tekst, gaf ons een interessant kijkje in haar leven als travel blogger en working nomad! Vind hier de blog over Sabine als ambassadeur voor exclusiviteit op TravelNext. Op Pretwerk werd zij in een artikel nog een keer geciteerd en voor Missethoreca heeft Richard met haar een interview afgenomen voor de camera.

Sasja presenteerde ons de toerist van 2020 en gaf een duidelijk advies: ga met je reiziger mee op reis. Hier lees je alles over haar presentatie op TravelNext!

Expertsessies

In de middag kon naast de inspiratiesessies gekozen worden voor expertsessies. Experts Isabel Mosk (Think! Social Media), Roy Platje (BoekVandaag), Patrick Mulder (AdFiliate), Lars Boom (ANWB), Tessa Dirks (NBTC), Tessa aan de Stegge (Cherry Picker), Markus Emmer (Sound of Data), Arne Keuning (arnekeuning.nl) en Kim van Velzen (KIMspiration) konden het hemd van het lijf gevraagd worden over hun onderwerp. Ze werden met veel enthousiasme bezocht.

Wrap-up – Marco Derksen

Marco zorgde voor een wrap-up van de dag en ging alle presentaties nog eens op een bijzondere manier langs. Richard heeft Marco voor de camera gehad voor een interessant interview over zijn visie op online marketing binnen de reisbranche.

28 november 2013

Kortom, een geweldige dag die we volgend jaar nog eens dik over gaan doen op 28 november 2013. En dat congres willen we graag samen met jou vormgeven. Heb je nu al ideeën, tips, thema’s, sprekers of onderwerpen die we zeker niet moeten vergeten? Laat ze ons dan alvast weten door te mailen naar annelies@travelnext.nl. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat het congres volgend jaar nóg indrukwekkender wordt.

Partners van het congres

Ontzettend veel dank aan de sponsoren van het TravelNext Congres 2012:

En voor alle anderen: bedankt voor al het enthousiasme en de positieve geluiden!

P.s. ben ik een blogposting vergeten, heb je een mooi stuk geschreven over het congres en mag die zeker niet ontbreken in dit overzicht? Laat het me dan vooral even weten in de comments of bovenstaand e-mailadres.