Search
Close this search box.

Contact

Contactgegevens

Arendstraat 33A, 1223 RE, Hilversum
info@travelnext.nl – 035 – 200 54 81

Over TRAVELNEXT

TRAVELNEXT is hét leading kennisplatform voor de gehele reisbranche, met een focus op de laatste updates en ontwikkelingen binnen de (online) reismarkt. De nieuwe generatie, waaronder jonge ondernemers, startups, e-commerce bedrijven en de traditionele spelers worden bij elkaar gebracht op het kennisplatform. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder meer Technologie, Duurzaamheid, AI, Marketing, E-commerce en HR. TRAVELNEXT richt op de medewerkers en directie & beleidsmakers in de travel- en hospitality industrie die actief zijn op het gebied van (online)marketing. Daarnaast richt de community zich op de toekomstige reismanagers & marketeers in het werkveld en tevens op studenten & docenten binnen de diverse toeristische opleidingen.

Blogger worden?

TRAVELNEXT is het travelmarketing weblog van Nederland en de verhalen komen vanuit de community; cases en vraagstukken van online marketeers die zich er dagelijks bezig houden. Daarom is TRAVELNEXT altijd op zoek naar interessante blogs gericht op online marketing en technologie van enthousiaste schrijvers die graag hun kennis en visie met de markt willen delen.

Vind je het interessant om op het TRAVELNEXT platform te schrijven? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Wil je een bestand meesturen? Dan kan hier.

Nieuwstips of persberichten delen?

Heb je interessant nieuws of een boeiend onderwerp dat we moeten behandelen of heb je andere vragen over TRAVELNEXT? Laat het onze redactie weten.

Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Wil je een bestand meesturen? Dan kan hier.

Zie Privacyverklaring T&S Productions.