EURAM

EURAM biedt de reisindustrie de best presterende technologische B2B tools, zodat de reiziger de best mogelijke op maat uitgewerkte reiservaringen kan beleven. De meermaals bekroonde technologische oplossingen van EURAM zijn gebruiksvriendelijk en werken efficiëntie verhogend door de hele customer journey. EURAM biedt twee essentiële oplossingen.

Creative Packaging

Creative Packaging™ is een gratis web based interactieve oplossing om reizen op maat te creëren, volledig gebaseerd op de intuïtieve customer journey. De kaarten zorgen voor een duidelijk en nuttig overzicht van producten en hun locaties. Zo berekenen de gebruikers op een zeer gebruiksvriendelijke manier afstanden tussen plaatsen en producten. Algoritmes faciliteren de keuzes en handige filters helpen proactief bij het selecteren van de juiste producten. Hybrid Pricing™ zorgt voor een bliksemsnelle, zeer volledige analyse van alle beschikbare opties en suggereert de optimale keuze. Andere opties worden helder weergegeven om verdere upselling opportuniteiten aantrekkelijk voor te stellen. Door optimaal de intelligente toepassingen van de Planisto technologie te benutten, biedt Creative Packaging een digitale offerte en roadbook aan.

Reisindustrie professionals kunnen hiermee een  uitstekende en vooruitstrevende service verlenen aan reizigers, wat leidt tot hoge klanten loyaliteit. Deze mogelijkheden worden gratis aangeboden. Een waaier aan mogelijkheden op vlak van branding en maatwerk zijn beschikbaar als Premium Features.

Planisto

Het Planisto™ Travel Platform is de door EURAM ontwikkelde technologie waarop Creative Packaging gebouwd is. Planisto wordt ontwikkeld op basis van de meest recente inzichten met de modernste technologische tools en integreert permanent de meest geavanceerde ontwikkelingen. De jarenlange synergie tussen engineering- en business professionals zorgt voor doordachte oplossingen voor de concrete, real world uitdagingen. De lijnen tussen mark gebonden behoeften, inzichten, analyse en ontwikkeling zijn bijzonder kort en dynamisch. Nieuwe ontwikkelingen worden meteen getest, zodat veranderingen of bugfixes continu, snel en vrijwel risicoloos worden uitgerold.

De Planisto technologie zorgt ervoor dat de verschillende en veelzijdige mogelijkheden van Creative Packaging op een dynamische manier kunnen ingezet worden voor de diverse wensen van reisprofessionals. Planisto is dan ook de op maat gesneden technologische oplossing voor de hele customer journey voor elke reiziger. Planisto won al twee innovatie-awards. Tevens is er steeds meer internationale interesse, niet alleen van de vraag- en aanbodzijde in de reisindustrie, maar ook van verticaal en horizontaal geïntegreerde spelers.

Het team

Het EURAM team is creatief, enthousiast en empowered. De organisatie heeft een virtuele horizontale structuur, waarbij de meeste beslissingen worden genomen in consensus. Dat geldt zowel voor de eigenaars/managers als voor alle betrokken personen. De medewerkers in de departementen support, operaties en products staan hoog aangeschreven bij klanten en leveranciers. De creativiteit, vindingrijkheid en het vernuft van het team van ingenieurs worden met veel nieuwsgierigheid gevolgd. Het commerciële team wordt gewaardeerd voor hun professionalisme, enthousiasme en loyaliteit.