Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ole Ruch

Managing Director, Airbnb | Spreker

Ole is de Managing Director van Airbnb in the Nordics & Netherlands. Voordat hij bij Airbnb kwam ontwikkelde Ole internationale markten voor Groupon, en werkte hij in het executive management team om voor Groupon de Aziatische en Russische markt te veroveren. Vanaf zijn student-zijn heeft Ole altijd geïnvesteerd in start-ups, hij haalt zijn energie dan ook uit het opbouwen van grote bedrijven die gegroeid zijn uit interessante ideeën.

Ole woont in Kopenhagen, een stad die bekend staat om haar excellent quality of life, geweldige designers en haar focus op milieu en duurzaamheid – allemaal elementen die dicht bij Airbnb staan en hen in het bloed zit. Vanuit Kopenhagen is Ole verantwoordelijk voor Airbnb’s meest diverse Europese markt, met geweldige bestemmingen zoals besneeuwde bergtoppen, hot springs, villa’s met zeezicht en verschillende metropolen.

Ole is reisverslaafd, na het meest van zijn volwassen tijd op reis te hebben doorgebracht. Hij is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende plekken, om de lokale geheimen te ontdekken en de lokale gerechten met veel smaak te proeven.

Website: Airbnb
Twitter: OleRuch