Hyves, Facebook, Twitter, Linkedinn: het bekende rijtje. Waarschijnlijk past u het ook allemaal al (deels) toe in uw marketingstrategie. Toch blijft het lastig om te achterhalen wat sociale media nu precies kan opleveren. Daarbij staat de ontwikkeling van deze nieuwe media ook niet stil. Tijd om de balans op te maken tijdens het Social Media Congres op 23 & 24 februari in Amsterdam.

Tijdens de eerste dag van het Social Media Congres worden diverse workshops gegeven. Tijdens deze workshops komen verschillende vormen van social media aan bod. Door middel van praktische cases maakt u kennis met de laatste ontwikkelingen en trends binnen dit vakgebied. De begrippen social commerce, location based services en augmented reality staan hierbij centraal.

De congresdag vindt op 24 februari plaats. Deze dag staat in het teken van inspirerende presentaties en sessies door experts en ervaringsdeskundigen uit binnen- en buitenland. Zo zijn er onder meer sprekers van bedrijven als Tweeternix, Pondres Social Media, AEGON en Vodafone. Zij bieden u nieuwe inzichten op het gebied van nieuwe media.

Datum: 23 & 24 februari
Locatie: Movenpick Hotel, te Amsterdam
Website: www.socialmediacongres.nl