Per 1 april 2010 zal Frangken Tuhumena bij azië specialist 333TRAVEL in dienst komen in de functie van commercieel directeur. Frangken, voorheen werkzaam als directeur vliegvakanties bij Thomas Cook en als COO van Fox vakanties, zal de plaats van eigenaar Arno van Uffelen overnemen, die op zijn beurt de functie van Algemeen Directeur overneemt van Hans van den Born. Hans van den Born zal bij de inkomende agent van 333TRAVEL, Amazing Asia Tours, de functie van financieel adviseur op zich gaan nemen en verhuist terug naar zijn geliefde (in) Bangkok.

Martijn van der Linden, reeds vele jaren betrokken bij 333TRAVEL op het gebied van internet strategie en ICT, zal per direct de functie van marketingmanager gaan invullen.

333TRAVEL wil zich sterker gaan profileren als een touroperator voor maatwerk reizen en volledig verzorgde vakanties naar Azie en gelooft met deze nieuwe samenstelling van het management klaar te zijn om een volgende belangrijke stap in de ontwikkeling te maken. De ervaring en het netwerk van Frangken, gecombineerd met het mooie aanbod van 333TRAVEL, moeten garant staan voor een mooie toekomst voor het inmiddels 10-jarige bedrijf, aldus Arno van Uffelen.