Albumprinter heeft de Deloitte Technology Fast 50-verkiezing gewonnen. De Deloitte Technology Fast 50-verkiezing is een onderscheiding voor het snelst groeiende technologiebedrijf in Nederland. Albumprinter (de naam zegt het al)  produceert gedrukte fotoalbums, agenda’s en kalenders.

Albumprinter realiseerde bijna 22.000 procent omzetgroei in de afgelopen jaren. In 2008 verwacht Albumprinter een kleine verdubbeling van de omzet ten opzichte van de 15 miljoen euro in 2007. Naar schatting bestelt tien tot 15 procent van de Nederlandse huishoudens fotoalbums via internet. In april 2008 introduceerde Albumprinter het consumentenmerk albelli in Nederland. Conform de groeistrategie breidde albelli recent uit naar Duitsland en Frankrijk, en gaat binnenkort ook van start in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is albelli actief in de Verenigde Staten.
 
“Uiteraard zijn we ontzettend blij met deze onderscheiding. We zijn ervan overtuigd dat Albumprinter zover is gekomen door teamwork en continue investering in kwaliteit. Onze klanten verwachten immers de hoogste kwaliteit, zodat ze hun dierbare herinneringen hun hele leven kunnen bewaren”, zegt Joris Keijzer, CEO van Albumprinter. “We begonnen in 2003 met z’n tweeën en zijn ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met 130 medewerkers. We zijn inmiddels marktleider in Nederland en hebben we een top 3-positie in Europa.“
 
De Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2003 – 2007).

Albumprinter
Albumprinter

 

Zie hier de volledige lijst van de Deloitte Technology Fast 50 . Overigens ook erg interessant is de nummer 5 vermelding van Hotelspecials.nl.