Voor ons snel groeiende label BoekVandaag.nl zijn we met onmiddellijke ingang op zoek naar een creatieve en enthousiaste Product Manager die er voor kan zorgen dat onze klanten elke dag de beste en meest inspirerende reisaanbiedingen ontvangen.

Over BoekVandaag.nl
BoekVandaag.nl is een jonge en succesvolle website waar dagelijks 1 reisaanbieding in de belangstelling staat. Deze reis is dan maar 1 dag te boeken. In 2010 hebben we met deze site een Thuiswinkel Award gewonnen en een E-mail Marketing Award. Kortom, een leuk en succesvol bedrijf waar je veel van je creativiteit kwijt kunt en waar eigen initiatieven en ideeën meer dan welkom zijn!

Je werkzaamheden
Je bent er als Product Manager verantwoordelijk voor dat er elke dag een goede reisaanbieding op de site staat. Je hebt daarvoor dagelijks contact met de touroperators en hotels waarmee we samenwerken om de leukste en beste aanbiedingen te vinden. Je zorgt er voor dat de aanbiedingen op de website er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien en voorzien worden van de benodigde en gewenste informatie en zorgt er zo voor dat bezoekers enthousiast worden. Je assisteert de klantenservicemedewerker met binnenkomende vragen en beheert de planning van komende acties. Nieuwe partners zoeken en het bedenken van leuke marketingacties behoren ook tot de mogelijke taken. Je kunt zelf veel inhoud toevoegen aan de functie.

Wat verwachten we van je?
– Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, zowel via mail als aan de telefoon
– Je hebt affiniteit met de reisbranche
– Je bent enthousiast over de online mogelijkheden
– Je hebt ervaring met conversiegericht schrijven
– Je kunt snel en analytisch denken en schakelen
– Je denkt en werkt op HBO-niveau
– Je past en voelt je goed in een klein en enthousiast team

Meer weten of direct reageren? Bekijk hier de volledige vacature Product Manager