De BookingSuite App Store is een one-stop-shop voor accommodatiepartners van Booking.com. Het biedt relevante softwareoplossingen voor accommodatiepartners die ze in een paar klikken kunnen instellen, met een gratis proefperiode voor alle producten en diensten. De App Store is ontwikkeld door BookingSuite, een afdeling binnen Booking.com die volledig is gericht op softwareoplossingen voor accommodatiepartners om de online business te doen groeien en gasten van Booking de beste service te bieden.

Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt en nieuwe vormen van reiservaringen mogelijk worden, evolueren de verwachtingen van klanten snel. Volgens recent onderzoek van Booking.com wil wereldwijd bijna de helft (47%) van de reizigers dat technologie zich sneller ontwikkelt om hun reiservaring te verbeteren. Als het gaat om specifieke innovaties, is wederom bijna de helft (47%) enthousiast over het vooruitzicht van nieuwe diensten die in 2019 mainstream zullen worden. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om sleutelloze toegang tot accommodaties te faciliteren. Van de kleine en middelgrote hotels die gebruikmaken van technologie in hun gebouwen, gebruikt slechts 27% technologie om de verblijfservaring te verbeteren, en slechts 11% biedt sleutelloze toegang. Booking.com heeft de nieuwe BookingSuite App Store ontwikkeld om accommodatie-aanbieders te helpen om aan deze groeiende vraag te voldoen en ze in staat te stellen met feilloos werkende technologie de gastervaring bij hun accommodatie te verbeteren.

De BookingSuite App Store is een waardevolle oplossing voor accommodatie-aanbieders om hun weg te vinden in een drukke en vaak verwarrende markt van concurrerende softwareoplossingen. De BookingSuite App Store biedt de mogelijkheid die software te vinden die het best bij hun accommodatie en bedrijf past, inclusief een gratis proefperiode. De App Store, de BookingSuite-API’s en de SSO-producten bieden leveranciers van softwareoplossingen een schaalbaar platform om nieuwe klanten en markten te bereiken door middel van een integratie met Booking.com. Het platform geeft ook de mogelijkheid tot een veilige gegevensoverdracht die aan alle wettelijke eisen voldoet. Daarnaast wordt productinformatie in meer dan 40 verschillende talen aangeboden en is er eenvoudige tooling om performance, dataverbinding en betalingen mogelijk te maken.

De App Store geeft accommodatiepartners bovendien aanbevelingen op maat op basis van hun accommodatietype. Populair voor appartementen zijn zoektermen als: grootte, locatie, performance en benchmarkdata. Ook zijn er producten en diensten beschikbaar die helpen de gastervaring bij de accommodatie te verbeteren, waaronder oplossingen voor instant messaging, upselling, promoties en online inchecken.

“Bij Booking.com is ons overkoepelende doel om de hele reiservaring voor zowel reizigers als accommodatie-aanbieders zo soepel en vloeiend mogelijk te maken,” zegt Pepijn Rijvers, Senior Vice President bij Booking.com. “Zoals met alles wat we via BookingSuite ontwikkelen, is het doel van de App Store om het onze partners gemakkelijker te maken om snel de softwareoplossingen te vinden en te implementeren die precies bij hen passen. Zo kunnen ze gemakkelijk hun bedrijf beheren, optimaliseren en laten groeien. Met andere woorden: wij zorgen voor de technologie, zodat zij voor hun gasten kunnen zorgen en zich kunnen concentreren op het leveren van de geweldige ervaringen waar gasten naar verlangen.”

De BookingSuite App Store is nu beschikbaar voor Booking.com-accommodatiepartners en softwareproducenten voor hospitality-oplossingen in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. In de loop van 2019 wordt de BookingSuite App Store ook gelanceerd in andere markten in Europa, Azië, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika.

https://www.youtube.com/watch?v=0H4_4jX3r4g&feature=youtu.be&https%3A%2F%2Fyoutu.be%2F0H4_4jX3r4gutm_source=PR&utm_medium=media&utm_campaign=2019_Q1_EMEA_Appstorelaunch

Booking.com-accommodatiepartners kunnen naar de App Store-pagina van de BookingSuite-website gaan voor meer informatie. Als de BookingSuite App Store in hun markt beschikbaar is, kunnen ze ook inloggen op hun Booking.com-account en op het App Store-tabblad van hun Booking.com-extranet klikken. Met een paar klikken kunnen ze hun gratis proefperiode beginnen voor producten en diensten die ze voor hun accommodatie willen testen.