Booking.com heeft een applicatie ontworpen voor de binnenkort verkrijgbare Apple Watch. Reizigers kunnen tijdens hun vakantie hotels in de buurt boeken vanaf hun horloge. De smartwatch leidt hen vervolgens naar de locatie van de accommodatie.

Booking.com is naar eigen zeggen de eerste en de enige boekingswebsite die een app voor de Apple Watch lanceert. De app biedt reizigers onderweg actuele informatie over honderdduizenden verschillende hotels wereldwijd.

Reviewoptie

Dankzij features als een locatiewijzer, een kamernummer onthouder en een reviewoptie kunnen reizigers volgens Booking.com altijd en overal toegang krijgen tot een accommodatie en kunnen hotels de vakantieganger in de omgeving bijstaan met informatie. De features zien er als volgt uit:

Booking.com komt met app voor Apple Watch

De app, vertaald in vijftien verschillende talen, komt samen met de Apple Watch op 24 april uit.

Booking.com Business

Booking.com mikt sinds kort ook specifiek op bedrijven met Booking.com Business. Zij kunnen gratis een account openen, belooft de boekingswebsite, zonder contracten, abonnementskosten of een minimum aantal boekingen. Daarmee kunnen ze overnachtingen boeken bij de 625.000 adressen in 211 landen van Booking.com, dat 10 procent korting biedt op geselecteerde accommodaties.

Dit bericht verscheen eerder op Twinkle.