Corendon lanceert iPhone app

Corendon is de eerste reisorganisatie die een iphone applicatie lanceert die zowel voor het boeken van een reis, als ter voorbereiding en tijdens de reis te gebruiken is. De touroperater geeft in de applicatie last minute reizen, hotels en prijsopgaves weer. Daarnaast kan er actueel nieuws over de bestemming worden gevonden.

Boekingdetails raadplegen

Heb je eenmaal een boeking gedaan bij Corendon, kun je via de applicatie alle boekingsdetails terug vinden, je vluchttijden opvragen en eenvoudig de contactgegevens van het hotel van je vakantiebestemming raadplegen.
Altijd de juiste gegevens bij de hand!

Fotokluis: handige back-up voor belangrijke reisdocumenten

Misschien wel het handigste van de hele applicatie: de fotokluis. Hier kun je foto’s van belangrijke reisdocumenten als je paspoort, verzekerings- en bankpas etc. kwijt, die je kunt afschermen met een wachtwoord. Mocht er iets gebeuren, heb je altijd een digitale versie bij de hand om snel contact op te kunnen nemen en nummers na te kunnen kijken.

Wie volgt?

De eerste touroperator ziet de kansen van de mobiele telefoon, de iPhone specifiek, dus in en benut deze met de handige applicatie. Vraag is of de soms toch conservatieve reisbranche nu overtuigd kan worden van de nieuwe marketingmogelijkheden via mobiele telefonie en social media. Wie volgt?