We hebben het allemaal wel eens gehad. Je bent op vakantie geweest en een paar weken later vind je een torenhoge telefoonrekening op de mat. Als het aan de makers van de RingCredible app ligt is dat vanaf nu definitief verleden tijd. Met de RingCredible app van RBN bel je namelijk overal ter wereld voor een vast bedrag ( € 0,07 naar mobiele nummers en € 0,01 naar vaste nummers in Nederland). Vanaf je smartphone, tablet of laptop. Het mooie van de app is ook nog eens dat het enorm veel voordeel biedt voor je klant, maar in het bijzonder ook voor bedrijven in de reis- en gastvrijheidsbranche. Je kunt de app via onderstaand formulier gratis testen!

Hoe werkt de RingCredible app precies?

Met de RingCredible app werkt bellen hetzelfde als wanneer je ‘gewoon’ belt met je smartphone, het enige verschil is dat je eerst de app opent. Hierna krijg je automatisch hetzelfde scherm te zien als je gewend bent en bel je via internet (3G of wifi) vanuit ieder land voor hetzelfde lage tarief. Doordat je als gebruiker vooraf via vouchers of binnen de app (via iDEAL, PayPal, iTunes of creditcard) beltegoed koopt word je achteraf nooit met onverwachte kosten geconfronteerd. De eerste 15 minuten zijn bovendien gratis!

ringcredible app

Wat heeft mijn klant aan de RingCredible app?

Het gebruik van de RingCredible app door de klant biedt vele voordelen. Als eerste eenvoudig en tegen een laag tarief bellen, zonder dat dit ten koste gaat van de gesprekskwaliteit. Je ervaart een telefoongesprek via de RingCredible app namelijk als elk ander ‘normaal’ telefoongesprek, mede doordat alle gesprekken via de netwerken van British Telecom en KPN gaan.

Daarnaast is een groot voordeel van de RingCredible app dat alleen de beller een app hoeft te gebruiken. De ontvanger hoeft geen app te installeren en/of online te zijn en merkt niet dat hij met RingCredible wordt gebeld doordat je eigen mobiele nummer wordt doorgegeven. De app is overigens gratis en voor zowel iOS, Android als Blackberry smartphones én tablets beschikbaar.

Verder is het ook een groot voordeel dat consumenten onder andere direct ‘on-the-go’ in de app via iDEAL, PayPal, iTunes en creditcard beltegoed aan kunnen schaffen. Ook is het mogelijk om door middel van vouchers vooraf beltegoed te kopen.

Het belangrijkste voordeel voor de klant blijft natuurlijk de prijs: gemiddeld is bellen met de RingCredible app zo’n 70% goedkoper dan Skype en maar liefst 90% goedkoper dan via de eigen provider.

Wat heb ik als bedrijf aan RingCredible?

Als bedrijf kun je extra service aan je klanten bieden door hen te wijzen op de RingCredible app en de mogelijkheid om op die manier te besparen op telefoonkosten. Je kunt de RingCredible app ook als branded white label app aanbieden, je krijgt dan een eigen RingCredible-app in je eigen kleuren en met je eigen merknaam.

Natuurlijk kun je ook je klanten leiden naar de bestaande RingCredible app, en als je dit doet kun je hier ook nog aan verdienen als reisorganisatie. RingCredible biedt namelijk revenue shares voor bedrijven die klanten naar de app leiden tot 40% van het opgewaardeerde beltegoed. Stel je voor, hiermee verdien je dus elke dag geld aan je klanten.

Aanbieding

RingCredible en TravelNext hebben samen een speciale actie opgezet. Als je je bij ons aanmeldt, dan krijg je maar liefst 10% extra revenue share en ook nog eens 10%  extra beltegoed om te verdelen onder je klanten. Zo kun je door cross-selling van de beltegoed vouchers aardig wat verdienen en klanten blij maken.

Geef onderstaand je naam en e-mailadres op als je hier meer van wilt weten, en RingCredible neemt contact met je op. Tevens krijgen de eerste 50 aanmeldingen gratis € 10,- beltegoed om zelf uit te vinden hoe de app werkt:

Dit artikel is onderdeel van de samenwerking tussen TravelNext met RingCredible.

Afbeelding (cc): Teresawer