De website van D-reizen is vorige week uitgeroepen tot beste reiswebsite van het jaar 2010. Runner-up was EasyToBook.com, terwijl de innovatieprijs naar ebookers.nl ging.

D-reizen.nl
De website van D-reizen onderscheidt zich volgens de jury sterk op creatief en innovatief gebied en kent weinig tot geen zwakheden. De volgende criteria van toepassing waren: creativiteit, innovatie, content, structuur en navigatie, vormgeving, functionaliteit, interactiviteit, vindbaarheid, follow-up en boekingstechniek. De nieuwe site van D-reizen is een geweldige verbetering ten opzichte van de oude versie, de zoekmogelijkheden zijn geoptimaliseerd, de uitstraling is overtuigend en er is ook waardering voor de uitstekende chatbox en de functionaliteit ‘bekeken vakanties’.

Innovatieprijs voor E-bookers
Lovende woorden waren er ook voor ebookers.nl, de winnaar van de innovatieprijs. Zij gebruiken op de website een aantal vernieuwende tools. E-bookers biedt op haar site enkele functies waardoor je niet meer uren hoeft te surfen naar de laagste prijs. Deze functies zijn de promotie agenda, de prijsgrafiek, de prijskalender en Smart Alert. Het enige wat je hoeft te weten is wanneer je wilt reizen en hoeveel geld je wilt uitgeven.

De weekendtrip Zoeker.
De weekendtrip Zoeker weet altijd de beste weekendtrips naar populaire steden voor u te vinden.

De prijsgrafiek.
De Prijsgrafiek geeft overzichtelijk weer wanneer u goedkoop kunt vliegen.

Smart Alert
Smart Alert helpt u om de prijs naar uw favoriete bestemming in de gaten te houden.

Promotie agenda
De Promotie agenda bevat tips over al onze actuele en opkomende promoties.