eTravel 2012; het jaarlijkse congres over de inzet van online, mobiel, social en succesvol multi-channel en pure player beleid voor de reisbranche. De onmisbare update voor marketing- en communicatie professionals in de branche. Onder andere over de ontwikkelingen in metasearch, het nieuwe reisbureau, nieuwe distributiemodellen, de invloed van verleiding en overtuiging, de ideale verhouding tussen branding en sales, de mogelijkheden van online gadgets, location based applicaties en meer. Een congres voor en door de branche, maar ook met succesvolle cases uit andere disciplines. Met sprekers van onder andere TUI, Eliza was here, Bizz Travel, NBTC , NIPO, Pierre & Vacances – Centerparcs, LocalSecret en reistrendwatcher Tessa aan de Stegge.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:
The road to purchase Wat is de rol van online en offline channels in het keuzeproces voor het boeken van vakanties? Hoe consumenten zich oriënteren op verschillende soorten reizen en over de verschillende Digital Lifestyles tussen jongere en oudere vakantiegangers.

Reistrends 2012
Welke (online) trends zijn er te signaleren in de reisbranche? En, belangrijker, wat ligt daar aan ten grondslag? Trendwatcher Tessa aan de Stegge vertelt aan de hand van een aantal praktijkcases wat er speelt, wie daar handig gebruik van maken en wat we daar van kunnen leren.

Case Eliza was here
Hoe zet je een onderscheidend en uniek (online) concept neer, hoe blijf je innovatief en zorg je voor een optimale klantfocus binnen je organisatie? De mogelijkheden van het verkopen van gevoel, beleving en emotie. Ervaringen van Eliza was here.

Social media in travel
Keynote spreker James Mennekens vertelt hoe nationale en internationale social media campagnes kunnen bijdragen aan een duidelijke positionering, betere klantenbinding en omzet kunnen verhogen. Praktijkervaringen van Pierre & Vacances – Center Parcs.

Profiteer nu van van € 50,- korting op de toegangsprijs. U betaalt € 345,-. Gebruik daarvoor actiecode: etr47RsMr
Meer informatie over sprekers, het programma en registreren via www.emerce.nl/etravel.