Als ondernemer in de reissector zien jullie interessante mogelijkheden en kansen die anderen niet zien. ING ziet dit als waardevol en heeft daarom tijdens de Week van de Ondernemer speciaal voor onze branche een sector lunch georganiseerd op 10 april! Tijdens de lunch zul je als deelnemer mee discussiëren over hoe de toekomst van de reis- en gastvrijheidsbranche eruit ziet! Als speciale gast komt John Fentener van Vlissingen met ons mee discussiëren. Meld je hier aan door gebruik te maken van de code: W13EINGS7

Ochtendprogramma

ING nodigt je graag uit om op woensdag 10 april gratis naar de Week van de Ondernemer te komen in het Beatrix Theater. Om de dag goed te beginnen ben je al vanaf 9.00 uur welkom op de speciale ING verdieping (7e) en verwelkomen ze je met een kop koffie en een broodje.

Ochtendsessie week van de ondernemer

Tijdens het ochtendprogramma ontvangt Eva Jinek in de theaterzaal verschillende inspirerende gasten: Topondernemers Frits van Eerd, John Fentener van Vlissingen, Roland Kahn en Jan Aalberts. Maar ook politici die zich sterk maken voor ondernemerschap zoals minister Kamp, minister Ploumen en minister Asscher. Beroeps- avonturier Marc Sluszny maakt de vertaalslag van topsport naar ondernemerschap. Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom sluiten af met een interactieve quiz over wat een mens succesvol maakt. Tijdens het programma is Ronnie Overgoor de co-host van Eva.

Samen kansen spotten tijdens de sectorlunch!

Om 12:00 start de sectorlunch “Ik zie kansen in de Reissector” waar het sparren met collega-ondernemers en specialisten uit de reisbranche centraal staat.

Plenair zullen alle aanwezigen in discussie gaan over waar het in de reisbranche naartoe gaat! Hoe zien grote partijen als Google, Zoover, Kuoni en Sawadee de toekomst van de reisbranche? John Fentener van Vlissingen zal als speciale gast aanwezig zijn en ook hij zal tijdens de discussie zijn licht laten schijnen over kansen binnen onze branche!

Natuurlijk mag je ook pas aansluiten bij de lunch! Je hoeft niet per se naar het ochtend- en/of middagprogramma om bij de lunch aanwezig te zijn.

Middagprogramma

Naar wens kun je daarna weer aansluiten bij het gewone programma van de Week van de Ondernemer, waar verschillende inspiratiesessies gepland staan. Zie voor meer informatie het programma van de Week van de Ondernemer.

middagprogramma ing

Kosteloos aanmelden

Omdat jij lezer bent van TravelNext kun jij je hiervoor aanmelden. Ga naar de Week van de Ondernemer en maak gebruik van de code: W13EINGS7.

Ik zie jullie daar! 🙂