Reiswerk organiseert samen met Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) een onvergetelijke ‘klaar voor de reisbranche’ ervaring voor 15 excellente mbo toerisme studenten: de Reiswerk TopClass. De Reiswerk TopClass biedt een unieke leer-experience aan 15 studenten door met hen naar Curaçao af te reizen om vanuit de klant social marketing/-communicatietools te maken. Ze worden gecoacht in klantgericht verkopen en leren de online marketing skills die daarvoor nodig zijn. Reiswerk nodigt ambitieuze mbo Toerisme studenten uit te solliciteren naar één van de 15 beschikbare plaatsen. CTBE heeft daarnaast één van de vijf coachingplekken beschikbaar gesteld voor een werkzoekende reisprofessional.

Ken de klantbehoeften, speel hierop in

Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist bij Reiswerk:

Juist nu is het erg belangrijk dat de reisprofessional de klantbehoeften begrijpt, de klant aan zich weet te binden en met het product op de behoeften inspeelt. Met deze extra bagage zijn de studenten nog beter voorbereid op een succesvolle carrière in de reisbranche.

CTBE biedt 15 studenten en 5 begeleiders de mogelijkheid om product- en marketingkennis op te doen op het eiland Curaçao!

Zelf marketingtools bedenken

CTBE heeft haar bezoekers in kaart gebracht en ingedeeld in een aantal groepen. Denkend vanuit het perspectief van deze groepen gaan de geselecteerde topstudenten klantgerichte marketing/promotie tools (online en offline) bedenken. Online marketing professional Lars Sang Mo Boom, is één van de experts die de studenten hierin gaat begeleiden. Reiswerk beoogt met deze Topclass een groep ambitieuze, klantgerichte reisprofessionals te kunnen introduceren aan de reisbranche.

Wil je mee? Solliciteer

Solliciteren naar één van de 15 gereserveerde plaatsen in de Reiswerk Topclass kan vanaf nu via de Vacaturebank hier op reiswerk.nl. Studenten dienen de opleiding Manager Verkoop Reizen te volgen, bovengemiddeld te presteren, minimaal 18 jaar te zijn en de ambitie te hebben de reisprofessional van de toekomst te worden. Bekijk alle voorwaarden om mee te doen in de vacature [je moet eerst even inloggen op reiswerk om de vacature te kunnen bekijken].

Ook de werkzoekende reisprofessional kan mee met de Reiswerk Topclass, als deze korter dan 3 jaar geleden is afgestudeerd? CTBE heeft één van de vijf begeleidersrollen beschikbaar gesteld voor een werkzoekende reisprofessional. Solliciteren kan via dezelfde weg als de ambitieuze studenten.