Marlotte Lubbers, uitgeefster van Kids Vakantiegids, is door de jury van de Federatie Zakenvrouwen genomineerd voor de FZ Awards 2011 in de categorie MKB. In totaal dingen drie zakenvrouwen mee naar deze titel.

FZ Award

De FZ Awards worden jaarlijks uitgereikt aan vrouwelijke ondernemers die lef en originaliteit tonen in het ondernemerschap en hun bedrijf met visie en volharding tot een succesvolle onderneming hebben uitgebouwd. De awards worden uitgereikt in drie verschillende categorieën: Internationaal, MKB en ZZP. Lubbers dingt mee naar de FZ Award vrouwelijke ondernemer 2011 in de categorie MKB. In deze categorie zijn drie zakenvrouwen genomineerd. De overige kanshebbers op de FZ Award vrouwelijke ondernemer 2011 in de categorie MKB zijn Danielle Kleyheeg met haar bedrijf I4Talent BV en Angelique Paulissen met haar bedrijf Montesquieu Finance BV.

Samen met haar vorige werkgever begon ze Kids Vakantiegids magazine, met daarin alle informatie die families met kinderen nodig hadden voor hun vakantie. Na een jaar was Lubbers zelf de uitgever. ‘Voor mijn vorige werkgever was het niet haar core business. Ik zag echt enorme groeipotentie, dus ging ik het zelf doen.’ Niet zonder succes. Inmiddels staat het blad vol met advertenties, is de oplage gegroeid naar 100.000 exemplaren, heeft de website meer dan 60.000 bezoekers per maand, is er een Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award verkiezing en het Kids VakantieTip! keurmerk: een kwaliteitskeurmerk voor kidsvakanties in samenwerking met Zoover Vakantiebeoordelingen.

Op woensdag 23 november worden de drie Award winnaars bekend gemaakt tijdens The Women’s Conference Europe in Amsterdam.