Wil jij meewerken aan het succes van één van de grootste webwinkels van Nederland? Ben je geboeid door de mogelijkheden van internettechnologie en ben jij dé specialist in e-commerce? De nieuwe Projectmanager Internet is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze ruim twintig consumentenwebsites. Je hebt de passie om nieuwe ontwikkelingen op internetgebied te signaleren en deze te vertalen in nuttige toepassingen binnen onze websites. Je hebt aantoonbare affiniteit met de technische aspecten van e-commerce omgevingen en je bent in staat om vanuit business cases te denken. Je houdt je bezig met de dagelijkse aansturing van én het hands-on meewerken aan de projecten.

Werkomgeving:
De afdeling e-commerce maakt onderdeel uit van Marketing & Sales en bestaat uit de serviceunits webdevelopment, applicatiebeheer, webredactie en online marketing. Voor de gemiddeld vijftigduizend bezoekers per dag op onze websites, dragen wij met twaalf collega’s zorg voor een optimale webselfservice omgeving. Onze inspanningen zijn door het Nederlandse publiek gewaardeerd met vijf Thuiswinkel Awards voor Beste Webwinkel op rij.

Functietaken:
Als Projectmanager Internet signaleer je kansen en knelpunten, je vertaalt wensen naar oplossingen en werkt plannen en concepten uit. Je bent in staat om zowel vanuit de business als vanuit technische en organisatorische realisatie naar oplossingen te werken. Je bent verantwoordelijk voor het starten, uitvoeren/begeleiden en opleveren van projecten. Je coördineert alle onderdelen van A tot Z. Je bent op de hoogte van de laatste internetgerelateerde trends en technologiën, content management systemen, webanalyse systemen, web 2.0 en social media. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband, zowel als eindverantwoordelijke maar ook als specialist binnen het projectteam.

Lees hier meer over de vacature Projectmanager Internet.