Op het hoogtepunt van het last minute seizoen heeft Lastminuteaanbiedingen.nl een nieuwe site gelanceerd met een aparte insteek: verrasreis.nl. Het principe van een verrasreis is simpel: het is goedkoop want je weet niet precies naar welk land je gaat. Wat je krijgt is bij verrasreis niet echt een verrassing: je komt in een goed resort, je gaat met een goed touroperator en je gaat naar een echt zonbestemming. Met zijn tweeën voor 199 euro pp naar de zon dat is het resultaat van deze insteek.

Verrasreis.nl

De site past in een trend, waarin online spelers overtollige reizen van touperators aanbieden op een bijzondere manier. Bij Vakantieveiling komt de prijs van de reis door middel van een bieding tot stand. Bij Bingoreizen is de accommodatie een verrassing. Verrasreis gaat dus nog een stap verder. Of er echt een markt is voor dergelijke verrrasreizen moet nog blijken.
“Na een paar uur was de eerste boeking gemaakt,” zegt Richard Osinga. “Dus dat komt wel goed. Er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar een scherpe prijs en die wel van een verrassing houden.”