De Nederlandse reisapp Polarsteps, biedt vanaf vandaag gedetailleerde reisplanning aan. Reizigers zien nu in één oogopslag alle vervoersopties voor hun volledige rondreis. Al ruim 1 miljoen Nederlandse reizigers gebruiken Polarsteps om hun trips te plannen, tracken en voor altijd te herinneren.
De reiswereld lag weken lang stil en start op dit moment langzaam weer op. Daarom ziet Polarsteps het aantal reizen de afgelopen weken toenemen. Sinds de eerste coronamaatregelen in juni zijn opgeheven is het aantal Nederlandse gebruikers dat een trip aan het plannen is, ruim verzevenvoudigd. Met de nieuwe feature wil de reisapp hen helpen om snel nieuwe reisplannen te maken en onderweg makkelijk aan te passen als dat nodig is. Reisplanning is gratis beschikbaar in de app van Polarsteps.
Opties
Met één klik op kaart stippelen reizigers vanaf de bank hun ideale route uit: van elke stop die onderweg gemaakt wordt, tot het aantal nachten dat zij op elke plek willen verblijven. Tijdens het plannen zien ze direct voor elke etappe hoe ze er kunnen komen, hoe lang elke optie duurt en wat de reiskosten zijn. Polarsteps brengt alle vervoersopties in kaart: van een ‘good old roadtrip’, tot een mooie treinreis, een overtocht per boot, of toch het vliegtuig. De routeplanning is bovendien niet alleen geschikt voor de gebaande paden, maar ook voor die daarbuiten.
Plannen
Koen Droste, CEO en Co-Founder van Polarsteps: “We zijn nu een stap dichter bij onze ambitie om de hele ervaring rondom reisplanning opnieuw uit te vinden. Dat moet wat ons betreft net zo makkelijk en inspirerend worden als de reis zelf. Het uitwerken van een reisschema is vrij complex. Van het bepalen van het aantal nachten dat je ergens wil blijven, tot de volgorde waarop je elke plek wil bezoeken. Voor de onafhankelijke reiziger is dat vaak een hele puzzel die veel tijd kost. In tegenstelling tot routeplanners die nuttig zijn om een route van A naar B in het hier en nu te plannen, kun je met Polarsteps direct alle etappes van je reis tot in detail plannen, heb je alle informatie op één plek en kun je de boel in een handomdraai aanpassen als alles toch net iets anders loopt”.