Reiswerk organiseert in 2014 voor de derde keer het Reiswerk Studentencongres voor de beste toerisme studenten van ons land. Dit jaar brengt Corendon het toekomstig talent naar Diamant Residence Hotel & Spa in Bulgarije, waar ze kennis kunnen maken met de uitdagingen van het werken in de reisbranche. Het Reiswerk Studentencongres zal komend jaar plaats vinden van 26 t/m 30 mei 2014.

Reiswerkgame

Reiswerk organiseert jaarlijks het Reiswerk Studentencongres om studenten met goede studieresultaten te laten ervaren wat werken in de reisbranche inhoudt en wat de carrièreperspectieven zijn. Bekende reisprofessionals delen hun ervaringen en carrièrebeslissingen met de reisprofessionals van morgen.

De Reiswerkgame vormt een belangrijk onderdeel van het congres. De studenten kruipen in de huid van een reisbedrijf en komen voor dilemma’s te staan die spelen in de dagelijkse praktijk van een reisprofessional. Hun performance wordt beoordeeld door een ervaren jury, waarbij vooral wordt gekeken of de studenten de competenties die nodig zijn voor het werken in de reisbranche, ook laten zien. Voor deelnemende reisbedrijven is dit dé kans om in contact te komen met dé reisprofessionals van de toekomst.

Hoe is het Reiswerk Studentencongres?

Afgelopen juni was onze Jaap Hoogesteger aanwezig op het Reiswerk Studentencongres en daar heeft hij op zijn eigen blog uitvoerig verslag over gedaan. Lees op Reiswerk.nl ook over de ervaringen van andere deelnemers aan #RSC13.

Al na de eerste editie van het Reiswerk Studentencongres in 2012 was in elk geval Marco van Leeuwen enorm enthousiast en legt hij uit waarom het goed is voor de branche dat dergelijke initiatieven bestaan!

Wil je mee?

Voor studenten die mee willen: Nog even geduld, de inschrijfprocedure zal in december beginnen! Maar begin vast met denken over jouw creatieve pitch om die begeerde plek op het congres te veroveren.

Credits afbeelding: Wili Hybrid