Holiday Cars is de snelst groeiende bemiddelaar in buitenlandse autoverhuur. Onze organisatie (ca. 45 medewerkers) werkt op meer dan 17.000 locaties wereldwijd samen met gerenommeerde verhuurmaatschappijen zoals Europcar, Hertz, Alamo en Budget. Holiday Cars heeft een breed klantenpakket dat bestaat uit ANVR aangesloten reisbureaus, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en internet. Kenmerkend voor ons bedrijf is de platte, taakgerichte structuur en er heerst een dynamische sfeer van direct samenwerken. Belangrijk is de klantgerichte gedachte die centraal staat bij al onze producten. We zijn een informeel, jong en dynamisch bedrijf dat altijd op zoek is naar nieuw talent. Binnen het bedrijf krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
Door de grote groei van de organisatie zijn we voor onze hoofdvestiging te Sassenheim op zoek naar een Sales manager Nederland.

Functieomschrijving
De sales manager heeft de leiding over de verkoopafdeling van Holiday Cars Nederland. Als sales manager onderhoudt je de relaties met bestaande klanten en daarnaast open je deuren bij nieuwe klanten. Je verzamelt markt- en bedrijfsinformatie, ten einde een goed beeld van de marktontwikkelingen m.b.t. klanten en producten te beschikken en rapporteert hierover aan het management. Daarnaast streef je naar het verbeteren van resultaten en heb je als doel maximaal rendement te halen uit verkoop- en marketingacties. Kortom je hebt een commerciële instelling, je bent resultaatgericht en je wordt het gezicht van Holiday Cars voor de Nederlandse markt.

Functie eisen
Commerciële opleiding HBO/WO
Minimaal 3 jaar (complexe) sales ervaring
Je bent goed bekend in de Nederlandse reisbranche of automotive branche
Besluitvaardig, vasthoudend, initiatiefrijk en resultaatgericht
Creatief, pro-actief en enthousiast
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
Je kunt prioriteiten stellen
Je beschikt over leidinggevende/coachende kwaliteiten/ervaring
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
U dient in het bezit te zijn van rijbewijs B

Mail je motivatiebrief en cv naar:jobs@holidaycars.com. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Minette Meerpoel 0252-343679