De reisbranche zit vol met verhalen die bevestigen hoe betekenisvol het werken in de reisbranche is. Storytelling is anno 2015 dé manier waarop je je merk, je personal brand en je werk meer waarde kunt geven. Reiswerk organiseert na het succes van afgelopen jaar een exclusieve training ‘Storytelling voor reisprofessionals’.

De training vindt plaats op 25 juni in het Regardz Planetarium in Amsterdam en biedt plaats aan 100 reisprofessionals. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de agenda op reiswerk.nl.

De training is bedoeld voor alle reisprofessionals die de klant aan zich willen binden door het goed kunnen overbrengen van een verhaal. Deelnemers krijgen verhaaltechnieken uitgelegd en handvatten aangereikt over hoe deze technieken zijn toe te passen in het werk. De training wordt verzorgd door ervaren scenarioschrijver en spreker Marc Linssen, bekend van onder meer GTST, Rozengeur en Wodka lime en Westenwind.

Verdiepingssessies

Reiswerk biedt een select gezelschap de kans om deel te nemen aan een verdiepingssessie. Deze vinden plaats op 30 juni en op 2 juli en bieden elk plaats aan 15 deelnemers. Geïnteresseerde reisprofessionals kunnen zich nu alvast inschrijven via de agenda. Reiswerk zal bij teveel aanmeldingen een selectie maken op basis van de motivatie van deelnemers. Geïnteresseerden kunnen hun motivatie sturen naar Rian Verkooijen, arbeidsmarktspecialist bij Reiswerk, via rian@reiswerk.nl.

Portretten van reisprofessionals

Reiswerk startte in 2014 met deze training en verfilmde 5 portretten van enthousiaste medewerkers in de reisbranche. Uit de verhalen van reisprofessionals blijkt hoe mooi ze hun beroep vinden. De filmpjes worden de komende weken in een reeks gepubliceerd op de website en hieronder zie je alvast een voorproefje.

Storytelling als tool in de reisbranche

Ben je benieuwd wat je gaat leren? Leer in deze blog dan de tricks op het gebied van storytelling in de reisbranche; een samenvatting van de storytelling training van vorig jaar met voorbeelden van KLM.

Credits header afbeelding: Yau Hoong Tang (CC)