Gisteren zijn de winnaars bekend gemaakt van de Website van het Jaar 2013 verkiezingen.

In de categorie ‘Vrije tijd & reizen’ hebben Sunweb en Vakantieveilingen.nl de tien andere genomineerden verslagen en zijn uitgeroepen tot Website van het Jaar 2013. Voor VakantieVeilingen.nl was het het vierde jaar dat zij de prijs in ontvangst mochten nemen. Waar er vorig jaar nog 650.000 Nederlanders hadden gestemd voor hun beste website, hebben er dit jaar ruim 864.000 mensen gestemd.

Tijdens de Website van het Jaar verkiezing kiest het Nederlandse publiek zijn favoriete websites en beoordeelt deze onder andere op ontwerp, navigatie en inhoud. Per categorie is in een eerder stadium al door een panel een top 5 genomineerden geselecteerd. Tot de categorie Vrije tijd & Reizen behoren websites voor het opzoeken van informatie over vrijetijdsbesteding of reizen, of het boeken van een reis of accommodatie. In totaal waren er 20 categorieën.

VakantieVeilingen.nl is populairste website

VakantieVeilingen

VakantieVeilingen.nl is voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot populairste website in de categorie Vrije tijd & Reizen tijdens de Website van het Jaar verkiezing 2013. Het Nederlandse publiek bestempelde VakantieVeilingen.nl net als de drie voorgaande jaren tot meest favoriete website in deze categorie.

“Wij zijn uiteraard enorm trots op deze prestatie, ook nu we de award voor het vierde opeenvolgende jaar winnen”, zegt Marc Muller, CEO van VakantieVeilingen.nl. “Voor ons bevestigt dit dat de zorg die wij besteden aan de gebruiksvriendelijkheid én de content door bezoekers op prijs wordt gesteld. VakantieVeilingen.nl is er vooral om hen te inspireren door een breed aanbod van arrangementen te bieden.”

Sunweb is beste website

Sunweb

Sunweb stoot Wintersporters.nl van zijn troon en ontvangt dit jaar de prijs voor de beste website in de categorie ‘Vrije tijd & reizen’.