Tom goes crazy and gives away a holiday! Tom en zijn vriendinnetje zijn uit elkaar, maar hebben vlak daarvoor een dure vakantie geboekt, compleet met vlucht en viersterrenhotel. Wat te doen met de vakantie? Na lang wikken en wegen heeft hij bedacht deze vakantie weg te geven, spread the joy! Via @peevdtee kwam ik achter de actie. Wat denken jullie, is het waar?

Waarom?

Hij geeft zelf in zijn video aan dat er al genoeg ellende in de wereld is, onze wereld kent pijn en oorlog, en hij wil dat goed maken. Natuurlijk kan hij dat niet in zijn eentje, maar wat hij wel kan doen is zijn boodschap doorgeven en de wereld zo een stukje mooier maken. Hij draagt zijn steentje bij aan een mooiere wereld door iemand blij te maken met een vakantie. Hij hoopt op deze manier de dingen achter zich te kunnen laten en met een nieuwe start te beginnen.

http://youtu.be/nHKqKe-yEw4

Hoe?

Hij heeft op youtube zijn filmpje geplaatst en er een facebookpagina voor ingericht. Het enige dat je hoeft te doen is hem een mailtje te sturen met de reden waarom jij die vakantie verdient. Makkelijker kan het dus niet. Hij kiest dan iemand uit die hij blij maakt met een flinke vakantie.

De video staat live sinds 5 mei en is inmiddels bijna 70.000 keer bekeken, niet gek dus! Wat vinden jullie van deze actie? Is het waar? Zit hier een reisbureau achter of is het gewoon een hoax, zoals Paul denkt?