Hema start aanstaande maandag met een besloten online platform voor lastminute reizen. Transavia.com en Landal GreenParks behoren tot de partners van Hema, dat alleen abonnees toegang biedt tot het reisaanbod.
Hema, de nummer 6 in de Twinkle100 (retail), maakte zojuist details bekend over zijn ‘lekker weg club’. Anders dan andere besloten online reisanbieders gaat Hema geld vragen voor toegang tot zijn reisplatform: klanten kunnen voor 29 euro een lidmaatschap afsluiten en hiermee een jaar lang gebruik maken van de lastminute aanbiedingen.

Tot het vaste clubaanbod behoren tickets van Transavia.com en accomodaties van Landal GreenParks (recent Twinkle-interview met e-commerce manager Egon Kramer hier), naar omzet respectevelijk de vijfde en achtste online reisverkopers van Nederland.

Last-minutes
Het aanbod voor de leden van de lekker weg club, waarin ook plaats is voor hotelovernachtingen, saunabezoek, theatertickets, pretparken, museabezoeken, dierentuinen en cruises, kan maximaal zeven dagen vooruit worden geboekt. Leden ontvangen structureel 25 procent korting bij meer dan duizend Nederlandse restaurants. Ander extraatje: ieder lidmaatschap geeft gedurende een jaar recht op een doorlopende reisverzekering van Hema.

Partners
Behalve met Transavia.com en Landal GreenParks werkt Hema voor zijn nieuwe platform samen met thermen en beautygroup Nederland, DFDS Seaways, Bilderberg, Sandton Hotels, Van der Valk Hotels,  de Diner Jaarkaart en de Bank Giroloterij.

Credits headerafbeelding: GotCredit (CC)