TravelNext verder onder TravelPro

TravelNext verder onder TravelPro

Vanaf vandaag is Vakblad TravelPro officieel de eigenaar van TravelNext. Gisteravond zijn de contracten ondertekend. Aanwezig waren Frank Radstake van Reiswerk, Jos van der Sterren van NHTV en Tom & T.J. van Apeldoorn van TravelPro.

TravelPro is hét vakblad voor de Nederlandse reisbranche en verschijnt in een twee-wekelijkse frequentie. Het magazine heeft als doelgroepen medewerkers, managers en directies van reisbureaus in Nederland, zelfstandig reisagenten, alsmede medewerkers en management van lucht- en scheepvaartmaatschappijen, touroperators, hotels, verkeersbureaus en andere aan de reiswereld verbonden bedrijven. Met TravelNext kan TravelPro een nog bredere doelgroep aanspreken.

“TravelNext is een mooie toevoeging aan ons portfolio. Met dit nieuwe platform kunnen we een nog bredere doelgroep bedienen. We blijven nauw samenwerken met Reiswerk en NHTV, maar we gaan wel onze eigen draai eraan geven”, aldus T.J. van Apeldoorn.

Foto v.l.n.r. Frank Radstake, Jos van der Sterren, Tom van Apeldoorn, T.J. van Apeldoorn

Gepubliceerd door

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee is vanaf september de nieuwe communitymanager bij TravelNext.nl. Daarnaast werkt hij inmiddels meer dan twee jaar als redacteur bij vakblad TravelPro en sinds kort ook bij Business Traveller Nederland. “De reisbranche is enorm dynamisch en staat nooit stil. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging, je weet nooit wat er kan gebeuren. Bestemmingen komen en gaan, innovaties volgen elkaar op en de startups schieten als paddenstoelen uit de grond. TravelNext is daarom een mooie toevoeging aan ons portfolio.”