De TN weekly is nieuw! Voortaan zal je de TN weekly iedere week voorbij zien komen op de website van TravelNext en op de social media kanalen van TravelNext.

De TN weekly bevat de meest interessante, populairste, nieuwste en laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van de afgelopen week die wij kort voor je hebben samen gevat om je zo wekelijks up to date te houden! Dit zijn ze van deze week.

Airbnb, wel of niet een concurrent?

Airbnb blijft innoveren en doorgroeien, ze denderen maar door. En dan gaan ze ook nog eens nieuwe producten lanceren. Zo hebben zij onlangs een nieuwe nieuwe app, een nieuwe campagne en nieuwe features gelanceerd. De concurrentie stijgt, of toch niet? Met alle nieuwe ontwikkelingen die zij doormaken begint het er aardig op te lijken… Door steeds nieuwe producten toe te voegen gaat Airbnb zich steeds meer verweven tussen andere organisaties. En hoe meer ze toevoegen, hoe meer concurrentie zij voor zichzelf creëren, zo gooien ze misschien wel een beetje hun eigen ramen in? Kunnen we Airbnb op deze manier wel blijven zien als de community die nergens een concurrent voor is?

B666HPWJV3

YouTube, wat kunnen we nu leren van deze nieuwe wereld?

YouTube en filmpjes worden steeds belangrijker in de wereld van advertising, maar hoe kun je daar als organisatie op inspelen? Op het evenement VEED kwamen interessante, vooral jonge, YouTubers aan het woord die precies vertelden hoe je je publiek kunt bereiken door middel van video- advertenties. Want waarom slaat een YouTube filmpje van een vlogger veel beter aan dan een filmpje van een reclamebureau? De belangrijkste reden: YouTubers houden rekening met wat mensen willen zien, marketeers zijn te druk bezig met een eigen verhaal!

Het gaat niet meer om ‘Content is king’ maar steeds meer om ‘Video is king!’

vloggen 2016 TravelNext header

Het Haags Bloggershuis, een nieuw initiatief!

Het Haags Bloggershuis is een nieuw initiatief opgezet door Den Haag Marketing om de stad te promoten. De officiële opening is inmiddels geweest, maar er valt nog genoeg te beleven en uiteraard te schrijven rondom dit nieuwe initiatief. TravelNext is op bezoek geweest en heeft gesproken met verschillende online influencers en ook een initiatiefnemer van de ‘bloggershuisjes.’ TravelNext bekijkt het initiatief dus vanuit verschillende perspectieven!

Ben jij ook benieuwd naar dit nieuwe initiatief, de eerste meningen en de eerste ervaringen van online influencers. Houdt TravelNext in de gaten, aankomende week volgt er een blog!

haags bloggershuisje header

Coming up: Blijf TravelNext ook aankomende week weer in de gaten houden voor de blogs over de laatste trends en ontwikkelingen. Aankomende week onder andere: YouTube & Livestreaming, ‘Een kijkje in het leven van….’, Google Advertising, meer over het Haags Bloggershuis en uiteraard nog veel meer!