De TN weekly bevat de interessantste, populairste, nieuwste en laatste ontwikkelingen en weetjes van de afgelopen week die wij kort voor je hebben samen gevat om je zo wekelijks up to date te houden! Dit zijn ze van deze week.

Een unusual marketing campagne, hoe creëer je deze?

Het begint allemaal bij het begin. Hoe start je zo’n campagne?

Een eerste belangrijk punt; een brainstorm sessie werkt niet. Begin juist met een debat waar iedereen elkaars ideeën kan bekritiseren. Op deze manier haal je er veel meer uit! Er zijn heel veel technieken die toegepast kunnen worden, maar als het niet leidt tot een ideaalsituatie heeft het geen zin. Houd dit altijd in je achterhoofd!

Daarnaast is het bij een goede marketingcampagne heel belangrijk dat je altijd ‘out of the box’ kunt denken. Check de hele blog voor nog veel meer tips voor een unusual marketing campagne!

Header marketing net ff anders

Een kijkje in het leven van…. Natasja Fortuin (NBTC)

Afgelopen week namen we weer eens een kijkje in het leven van een vooraanstaand persoon. Deze week was dat Natasja Fortuin, Head of Global Digital Marketing bij NBTC. Wij wilden binnen TravelNext wel eens wat meer weten wat een digital manager zo al doet binnen een dergelijke organisatie als NBTC. Uit het gesprek met Natasja kwamen interessante dingen naar voren die wij nog niet wisten over een digital manager, deze zijn allemaal terug te lezen in de blog!

Daarnaast vroegen wij Natasja naar haar tip als een digital manager voor de toekomstige marketeers, deze luidt als volgt: ‘Je kunt beter één ding goed doen, dan drie dingen maar half.’

Natasja Fortuin

Emerce eTravel; Google en Kayak zijn aanwezig, en jij?

eTravel is hét event over online travel in Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats op 21 juni in Amsterdam. Op het eTravel event kun je dit jaar in contact komen met organisaties als Kayak, Google, Secret Escapes en Skyscanner. Daarnaast komen er op het even een aantal interessante sprekers aan bod zoals Corendon en Blablacar.

Op eTravel worden de nieuwste cases van succesvolle airlines, reisorganisaties, accommodaties en vergelijkers gepresenteerd. Reden genoeg om dit evenement eens een keer te bezoeken lijkt ons én als TravelNext lezer krijg je ook nog eens korting op een toegangsticket. Check de volledige blog en zie daar de link!

Emerce Etravel 2016

Coming up: Ook voor aankomende week hebben wij op de redactie van TravelNext weer een aantal interessante blogs voor jullie klaarstaan zoals Mohsin op wereldreis, Tripadvisor & Hometrip en de trend food- toerisme. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in je mailbox!