Vacansoleil gaat tijdschriften verkopen online. Het bedrijf is salespartner geworden van Sellvia en implementeert een online-kiosk in zijn website.

Dat heeft Marcel Disberg van Sellvia laten weten aan Twinkle. De overeenkomst met Vacansoleil is al getekend, maar het wachten is nog op de technische implementatie van de kiosk.

Publieksbladen
De deal biedt Vacansoleil de kans specifieke magazines te verkopen over de reisbestemmingen die het aanbiedt. Ook kan het bedrijf vakantiegangers de mogelijkheid geven een stapel publieksbladen te bestellen voor bij het zwembad.

Affiliates
Sellvia, dat een klein jaar geleden zijn plannen voor online-tijdschriftenverkoop ontvouwde, biedt de magazines niet zelf te koop aan. Behalve met salespartners als TNT, AKO, Neckermann.com, Vacancesoleil en het in mei gelanceerde Saviena.com doet het bedrijf in beginsel zaken met iedere site of webshop die affiliate wil worden en (een deel van) het bladenassortiment online wil aanbieden.

Magshop.nl
De lancering van die affiliate-shops liep vertraging op door technische factoren. Afgelopen voorjaar besloot Sellvia de affiliateshops te bundelen onder het merk Magshop. Op de bijbehorende site kunnen affiliates in drie stappen hun eigen online-kiosk samenstellen en implementeren.