Vakantiehuizen-Frankrijk.nl introduceert een vergelijkingssite van alle vakantiehuis aanbieders om toekomstige huurders van een vakantiehuis in Frankrijk meer inzicht te verschaffen in het uitgebreide, versplinterde en ondoorzichtige aanbod van vakantiehuizen, gites, chalets, kleinschalige vakantieparken, bungalowparken en villaparken in vakantieland nummer één, Frankrijk.

“Een belangrijke stap in de richting van de potentiële huurder, omdat op deze site al het aanbod overzichtelijk is verzameld en we uitsluitend samenwerken met erkende ANVR en/of SGR touroperators”, volgens Robin Telgenhof, manager bij Vakantiehuizen-Frankrijk.nl. “Alleen de huizen van de meest betrouwbare aanbieders worden getoond. En met de specialistische kennis van Vakantiehuizen–Frankrijk.nl in Frankrijk weten we exact wat de klant wil”, vervolgt Robin Telgenhof.

Uitgebreide selecties
Vakantiehuizen-Frankrijk.nl biedt een zeer uitgebreid en inzichtelijk overzicht van alle types vakantiehuizen, de grootte, de kwaliteit, de prijs en de ligging. De vergelijkingssite wil klanten daarmee een helder en duidelijk overzicht geven van alle mogelijkheden om een droomhuis voor de vakantie te bemachtigen. Naast alle bovengenoemde typeringen kan er ook op trefwoord en op de kaart gezocht worden. Bezoekers kunnen selecties oneindig verfijnen, maar de resultaten geven altijd een kwaliteitsoverzicht weer. Kwaliteit staat centraal.

All-in prijzen
Het inzicht van klanten in de uiteindelijke prijs wordt vaak vertroebeld door onvoorziene bijkomende kosten als reserveringskosten, toeslagen of verplichte verzekeringen. Vakantiehuizen-Frankrijk.nl onderscheidt zich van andere vakantiehuisvergelijkers door uitsluitend all-in prijzen te tonen. Zo weet de klant waar hij aan toe is en wordt hij niet pas tijdens het boeken negatief verrast door verplichte bijkomende kosten. In één oogopslag wordt duidelijk welk droomhuis bij welke aanbieder en voor welke prijs te boeken valt.

De klant kan eindelijk met vertrouwen zijn luxe villa met privézwembad aan de Côte d’Azur of die charmante gite op de flanken van de Jura boeken. Het vakantiehuis is optimaal vergeleken met andere huizen in hetzelfde gebied. Vakantiehuizen-Frankrijk.nl doet er alles aan om de zoektocht naar een vakantiehuis in Frankrijk te vergemakkelijken en om de droom van vakantievierders te realiseren.