Webrewery BV heeft Waarbenjij.nu (Easyapps BV) overgenomen. Easyapps BV is bekend van de populaire website www.waarbenjij.nu, de grootste online reiscommunity van Nederland. Avontuurlijke wereldreizigers maken gebruik van deze website om middels reisverhalen, foto’s en video’s het thuisfront te informeren over hun reis. Daarnaast is de website met vele tips van reizigers een belangrijke bron van inspiratie voor avonturiers in de voorbereidingen van hun reis.

Webrewery BV is het initiatief van de ondernemers Jasper Hofkes en Erik Mulder. Beiden hebben een achtergrond in de reiswereld. Respectievelijk als online marketeer en inkoopmanager bij Jiba. In het afgelopen jaar hebben beiden zich toegelegd op het exploiteren van verscheidene online marketing activiteiten.

Webrewery BV wil binnen Waarbenjij.nu de nadruk leggen op productontwikkeling en dienstenverbreding. Naast meer functionaliteiten voor de gebruiker zullen ook de communityfaciliteiten worden uitbereid. Webrewery heeft de ambitie om met www.Waarbenjij.nu het komende jaar te groeien naar meer dan 120.000 actieve gebruikers in Nederland. Tevens zal de website internationaal worden vermarkt.

De website www.waarbenjij.nu is in 2003 gestart als reisdagboeksite. De website, met jaarlijks meer dan 35 miljoen bezoeken, is uitgegroeid tot de grootste online reisdagboek website van Nederland. Naast Nederland is Easyapps met www.wobistdujetzt.com en www.whereareyou.net actief op de Duitse en Engelse markt.  Binnen de website www.waarbenjij.nu levert Easyapps ook fotoalbums met reisverslagen en foto’s. Easyapps heeft 10 medewerkers. De onderneming zal worden voortgezet vanuit Utrecht. Er gaan ten gevolge van de overname geen arbeidsplaatsen verloren.