De Nederlandse reisbranche krijgt er een Belgische speler met ‘unieke reisaanbiedingen’ bij. Alleen mensen die zich registreren bij Bon-voyage.com krijgen toegang tot het aanbod, dat zo verborgen blijft voor Google.

De lancering van Bon-voyage.com stond gepland voor vanochtend 10.00 uur. We saved the date, maar Bon-voyage.com is nog niet live. Het koopjesconcept is onderdeel van het Belgische bedrijf Mytrip, dat met Mytrip.be een ‘online reisbureau mét de service en zekerheden van een “klassiek” reiskantoor’ in de lucht houdt.

Aanbod
Op hun blog schrijven de initiatiefnemers over wat komen gaat: ‘Het aanbod wordt alleszins gevarieerd: van vakantieparken tot hotels, van cruises tot zonvakanties en van wintersport tot citytrips. Met kortingen tot 65%. Maar ook exclusieve arrangementen die je nergens elders kan boeken.’ Bon-voyage.com gaat zich richten op zowel de Belgische als de Nederlandse markt.

Secret Savers
Vorige week opende Hotelspecials.nl onder de naam Secret Savers al een besloten flash sales site met hotelaanbiedingen. Eerder betrad Travelexclusive.com met een soortgelijk concept de Nederlandse markt.