De reissite Wereldwijzer Reisforums heeft een eigen iPhone App gelanceerd. Reizigers kunnen nu eenvoudig via de App op hun iPhone reisinformatie opzoeken, vragen stellen en zelfs hun iPhone foto’s uploaden. Uit onderzoek op Wereldwijzer blijkt dat ruim 31% in het bezit is van een iPhone. Nog eens bijna 8% denkt erover na om in de nabije toekomst er één aan te schaffen.

Met de Wereldwijzer App heeft de iPhone bezitter alle mogelijkheden bij de hand die de social media website voor reizigers zelf ook heeft. Het zoeken naar en het lezen van informatie over meer dan 50 landen gaat zeer snel, doordat de navigatie van de App intuïtief is. Foto’s die op reis met de iPhone zijn gemaakt, kunnen via de Wereldwijzer App direct op internet worden geplaatst.

“We willen dat alle informatie die door reizigers op Wereldwijzer is geplaatst eenvoudig en altijd te benaderen is”, aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. “De iPhone App van Wereldwijzer is daarom een welkome aanvulling op de mobiele website die al eerder was gelanceerd”. De Wereldwijzer iPhone App is gratis te downloaden via de App Store van Apple.