Emesa Connect is het jaarlijkse relatie-event van Emesa, in Zuidpark Amsterdam, voor partners uit de reis- en vrijetijdsbranche met ieder jaar een ander thema. Dit keer staat het event in het teken van social media en mobile. Met nog één week te gaan maak jij kans om gratis bij dit unieke event aanwezig te zijn!

De wondere nieuwe wereld van de reiziger

image001

Tijdens Emesa Connect word je getrakteerd op een nieuw verhaal van Steven van Belleghem. Een primeur dus! Steven neemt ons mee naar de wondere wereld van Marketing 2020. De wereld waarin de consument sneller evolueert dan ooit en ook steeds meer verwend wordt.

Vincent Everts neemt ons mee op reis door de wereld van innovaties en social media. Van reizen met Google glass tot de nieuwste, onmisbare apps en gadgets op het gebied van reizen en vrije tijd.

Fons Trompenaars bespreekt aan de hand van vele voorbeelden een aantal dilemma’s waarmee we regelmatig worden geconfronteerd in en door sociale media.

Win kaarten

Kortom, een bomvol programma met inspirerende sessies van 14.00 tot 18.30 uur op Emesa HQ in Zuidpark in Amsterdam. Jij kunt nu kaarten winnen voor volgende week dinsdag. Wil jij bij dit unieke event zijn? Vul dan onderstaand formulier in en maak kans op één van de 10 toegangskaarten.