D-reizen is sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van vakantiereizen. D-reizen verkoopt vrijwel alle denkbare vakanties vanuit de vakantiewinkels, maar ook via het Contact Center en D-reizen.nl. Van losse vliegtickets tot complete wereldreizen. Van zonvakantie tot wintersport, van stedentrip tot kampeervakantie. D-reizen is marktleider onder de reisbureaus.

De afdeling E-commerce is verantwoordelijk voor verkoop via internet door middel van het genereren van traffic naar de website en het rendement uit deze bezoekers. Internet is het belangrijkste verkoopkanaal waarin direct kan worden geschakeld richting de klant. Hier wordt snel en wendbaar ingespeeld op de wensen van de klant en gereageerd op signalen uit de markt.

Als Online Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en het realiseren van het E-marketingbeleid, zodat er voldoende kwantitatieve en kwalitatieve bezoekers gegenereerd worden. Je vertaalt jouw visie op E-marketing naar beleid en doelstelling voor jouw afdeling en stuurt op het resultaat van het aantal boekingen via internet. Daarnaast signaleer je actief commerciële kansen, marktontwikkelingen en trends en vertaalt deze binnen de E-commerce afdeling.

Uitdagende baan
Je krijgt een leuke uitdagende baan in een bekende, grote organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voldoe je hier aan?
•Je hebt Hbo/Wo werk- en denkniveau
•Je hebt een relevante opleiding gevolgd richting Online Marketeer
•Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Online Marketing Manager binnen de commerciële branche
•Je hebt een bewezen track record op het gebied van SEO, SEA, Email marketing, Affiliate marketing, usability en interactie ontwerp
•Je beschikt over kennis van webstatistiekepakketten om rapportages te maken
•Je bent fulltime beschikbaar

Meer informatie of reageren kan hier.