Youropi.com komt graag in contact met een ondernemende account manager/verkoper. Heb jij een grote passie voor steden, wil je werken bij een informele maar zeer gedreven organisatie en heeft internet geen geheimen voor je? Lees dan verder.

Youropi.com is dé website voor informatie en inspiratie over Europese steden. Sinds de start in 2007 is Youropi.com uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke stadsinformatiewebsite in Nederland. Ruim 600.000 bezoekers maken maandelijks gebruik van onze informatie. Naast alle online informatie biedt Youropi.com actuele City Guides aan die gratis zijn te downloaden. 

De content op Youropi.com wordt geschreven door een eigen team van content managers. Zij bezoeken steden, leggen contacten met locals en updaten dagelijks alle informatie. Youropi.com is 100% actueel en onafhankelijk en kent de leukste plekken in de stad als geen ander. Youropi.com is beschikbaar het Nederlands en Duits. In 2011 zullen wij ook in het Engels beschikbaar zijn. Ten behoeve van de Nederlandse activiteiten zoeken wij een ambitieuze en ondernemende account manager.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een echte “salestijger”. Je vindt het leuk om gesloten deuren te openen en een enorm leuk product met ons in de markt te zetten. Je bent resultaatgericht, gedisciplineerd, beschikt over een grote drive, je hebt verkoop gogme, en je bent gepassioneerd over het verkoop vak. Een paar keer nee horen brengt je niet van de wijs, sterker nog dat zorgt ervoor dat je er nog harder voor het succes gaat! Bij voorkeur heb je hebt een aantal jaren verkoopervaring, liefste in de media/advertentie industrie, maar dit is zeker geen must. Belangrijker is dat je met veel plezier en op creatieve manieren contacten legt met media bedrijven en aan bestaande en potentiële adverteerders onze oplossingen en services verkoopt.

Internet heeft geen geheimen voor je en gebruik je dagelijks. Je bent is staat zelfstandig te werken en presteert goed onder druk. Last but not least, je hebt de gedrevenheid om van Youropi.com een groot succes te maken.

Taakomschrijving
– Generen en opvolgen van nieuwe leads
– Bewerken van prospects
– Het binnenhalen van nieuwe klanten
– Het vermeerderen van omzet bij bestaande klanten
– Het maken en executeren van je salesplan

Meer weten, reageren? Ga dan naar de vacature op Youropi.com