De winnaars van de Zoover Awards 2010 zijn bekend! Via Zooverawards.nl konden reisliefhebbers de afgelopen maanden hun stem laten gelden. Binnen 22 categorieën hebben meer dan 100.000 stemmen bepaald wie binnen de reissector volgens de bezoekers van Zoover.nl deze welverdiende publieksprijs krijgt. Vanavond werden op Golfpark de Biltse Duinen in Bilthoven de Zoover Awards uitgereikt aan organisaties uit de reisbranche, daarnaast waren er prijzen voor toeristische bestemmingen. Het Winners Only Event was de afsluiting van de derde editie van de Zoover Awards voor organisaties uit de reisbranche.

Griekenland en Turkije favoriete bestemmingen binnen EU
Consumenten verkozen Griekenland als populairste vliegvakantieland, Turkije won de award voor beste vliegvakantieland binnen de EU. De Verenigde staten is de populairste vliegbestemming buiten Europa en Thailand werd uitgeroepen tot beste verre bestemming, een mooie opsteker voor het door regen geteisterde land.


Landal grote winnaar Zoover Awards 2011

Landal Greenparks is bij de uitreiking van de Zoover Awards de grote winnaar gebleken. In totaal won de aanbieder van bungalowvakanties drie awards. Naast Beste en Populairste aanbieder vakantie en bungalowparken won Landal.nl de Zoover award voor populairste vakantiesite.

Winnaaars vliegaanbieders
KLM werd door de stemmers uitgroepen tot populairste lijndienst Luchtvaartmaatschappij terwijl Singapore airlines in de categorie won als beste. Ryanair en Transavia wonnen respectievelijk de prijs voor populairste en beste low cost maatschappij. Rotterdam the Hague Airport won in de categorie luchthaven zowel de Award voor beste als voor populairste.

In totaal 44 Awards
In totaal werden 44 Awards uitgereikt tijdens een feestelijk samenzijn. Binnen elke categorie werd een organisatie uitgeroepen tot beste en populairste. Naast de hierboven genoemde organisatie wonnen FOX Vakanties twee Awards, CheapTickets en World Ticket center verdeelden de Awards voor populairste en beste vliegticketsaanbieder. Ook waren er prijzen voor onder anderen Baobob, Vrij Uit, Eurocamp, Weekendjeweg.nl, Sandton Hotels, Tjingo.nl en Sunweb.

Winnaar mediawaardecheque 10.000 euro
Speciaal voor de organisatie die de meeste stemmen kreeg vergaf Zoover een cheque met een mediawaarde van 10.000 euro. Namens Fletcher Hotel Group nam Rob Hermans, CEO van Fletcher, de cheque in ontvangst.