Vakantiepanel.nl: betrouwbaar door expertise
Beoordelingssites bestaan al een tijd. De consument baseert graag een bestemming of hotel op basis van andermans ervaring. Maar hoe betrouwbaar is een beoordeling of review? En kunnen alleen consumenten oordelen? Vakantiepanel.nl is anders dan haar concurrenten. Niet alleen consumenten kunnen een beoordeling toevoegen, maar ook ‘experts’. Dit zijn professionals uit de reiswereld, zoals reisleiding, gidsen, reisadviseurs en projectmanagers. Hierin verschilt vakantiepanel.nl bijvoorbeeld van Zoover.

Unieke samenwerking beoordelingen
De combinatie van beoordelingen door reizigers en experts maakt een beoordeling betrouwbaar. Een consument baseert haar oordeel al snel op een slechte ervaring en laat het beeld daardoor erg beïnvloeden. Daardoor kan een hotel die normaal gesproken een goede beoordeling krijgt ineens een lager beoordeling krijgen als een consument een slechte ervaring heeft gehad. Door de combinatie van de informatie uit Toeristiek, de beoordeling van de professionals en de consument wordt een beoordeling objectiever.

Meningen, advies, feiten
De beoordelingen zijn gebaseerd op meningen, advies van bezoekers en experts en feiten. Een compleet plaatje om een accommodatie of bestemming op te selecteren.
Met tips als “niet voor mensen die slecht ter been zijn” “erg kindvriendelijk” of “onverwarmd zwembad” weten consumenten beter waar ze aan toe zijn.

Kritische blik
Door deze samenwerking onderscheidt Vakantiepanel.nl zich van andere beoordelingssites en worden beoordelingen betrouwbaarder. Op die manier kunnen reizigers een betere keuze maken voor een reisbestemming of accommodatie.