Zoover gaat dagelijks één reis als ‘Superdeal’ bij zijn publiek onder de aandacht brengen. Het is een whitelabel shop die leunt op Boekvandaag.nl, door RED Online marketing in de markt gezet als een soort ‘iBood voor reizen’.

Met de dagverse reisaanbiedingen breidt reviewsite Zoover zijn dienstenpakket uit en hoopt het extra bezoek te trekken. Boekvandaag.nl kan door de samenwerking zijn naamsbekendheid onder en potentieel bereik voor touroperators vergroten.

‘Ondersteuning inkopen’
Boekvandaag.nl biedt iedere dag één aanbieding op het gebied van reizen of vrijetijdsbesteding. Via een dagelijkse nieuwsbrief kunnen mensen op de hoogte blijven van de aanbiedingen, die variëren van een weekend Disneyland Parijs tot een drieweekse rondreis door China. Voor touroperators en andere adverteerders in de reisbranche biedt Boekvandaag.nl naar eigen zeggen ‘een tool om tegen lage kosten ondersteuning in te kopen voor de verkoop van reizen’.

De Superdeal van Zoover is overigens identiek aan de dagaanbieding van Boekvandaag.nl.

Echtereisprijs.nl en Vindeenreis.nl
RED Online Marketing exploiteert naast Boekvandaag.nl nog twee andere reissites: Echtereisprijs.nl (’tijdelijk uit de lucht wegens onderhoud’) en Vindeenreis.nl. Meer over die sites leest u hier.