In een joint venture met het Vlaamse reis- en evenementenbureau GlobEvents heeft Bookit de site Weekendjeweg.be gelanceerd. Door de stap wordt uitbreiding van het hotelaanbod in Noord-Frankrijk lucratiever.

Volgens Ed Trentelman van Bookit is het met GlobEvents’ kennis van de Vlaamse markt gelukt de Vlaamse site spoedig te lanceren.

 

 

Eigen callcenter
Weekendjeweg.nl brengt niet alleen webexpertise mee de grens over, maar ook zijn klantcontactervaring. Trentelman, commerceel directeur van moederbedrijf Bookit: ‘We willen onze zuiderburen zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom heeft Weekendjeweg.be haar eigen callcenter in Wilsele, waar GlobEvents is gevestigd. Vlamingen worden door Vlamingen te woord gestaan, dat is vertrouwd.’

Hotelaanbod uitbreiden 
Behalve Nederlandse hotels zijn ook steeds meer Belgische en Duitse hotels te boeken op Weekendjeweg.nl. Met de Vlaamse site moet ook het Noord-Franse aanbod een impuls krijgen. Trentelman: ‘Door de krachten te bundelen (met GlobEvents, red.) is het voor ons aantrekkelijker geworden om het hotelaanbod uit te breiden, met name in Noord-Frankrijk.’

Dagprijzen
Weekendjeweg.nl is vooral bekend als consumentensite, maar het mikt sinds vorige winter ook op zakelijke reizigers, aan wie het hotelovernachtingen tegen dagprijzen aanbiedt.

In het komende nummer van Twinkle, dat volgende week verschijnt, vindt u een uitgrebreid interview met Ed Trentelman.