Vanaf nu kan de consument online wintersportgebieden vergelijken met elkaar op CASAMUNDO. Dat meldt TourPRess in een bericht op haar website. De keuze is reuze als het gaat om skigebieden en CASAMUNDO wil in de keuze helpen door de consument online de skigebieden met elkaar te laten vergelijken en het juiste vakantiehuis kan vinden. 

Wintersportgebied vergelijker

Er zijn simpelweg teveel mogelijkheden en enorm veel aspecten die een rol spelen bij de uiteindelijke keuze voor een bepaald skigebied. Daarom heeft CASAMUNDO besloten dit proces te vergemakkelijken en biedt haar klanten een online ‘Skigebied Vergelijker’. Daarmee kan een consument zelf bekijken welk skigebied het beste bij zijn of haar wensen past.

Hoe werkt het?

De opzet is eenvoudig. De consument kiest het land van zijn of haar keuze en een overzicht van skigebieden met alle relevante details wordt getoond. Zo kan de consument zien op welke hoogte de skigebieden liggen, of ze voldoen aan een aantal kenmerken (gezinsvriendelijk, geschikt voor beginners, Après Ski) hoeveel liften in de omgeving staan, het aantal kilometers blauwe, rode en zwarte piste en de kosten voor de skipas. Hiermee filtert de vakantieganger de resultaten op basis van de persoonlijke wensen en voorkeuren. Zodra voor een regio is gekozen, selecteert de gebruiker een vakantiehuis via de beschikbare data en kan het vakantiehuis geboekt worden.

Afbeelding: Sundve (cc)