Hoe ziet de reisbranche er in 2015 uit? Andrew Warner van Expedia schetst op eTravel een beeld van de toekomst aan de hand van technologische trends en de veranderende rol van de consument binnen het aankoopproces sinds de komst van sociale media. En verdrijven Online Travel Agents, zoek- en vergelijkingssites en review portals straks de rol van de traditionele touroperators? Stephan Bosman deelt de laatste ontwikkelingen en trends uit het buitenland en geeft zijn visie op de impact van OTA’s voor de Nederlandse markt.

Een programma vol met experts, overviews en leerzame praktijkcases van collega’s. Aan bod komen onder andere:

> Hoe kunnen social travel communities bijdragen aan klantenbinding, consumentenvertrouwen en een verhoogde merkbeleving. Praktijkvoorbeelden van WaarBenJij.nu. Ontdek de meerwaarde van bezoeker feedback op online optimalisatie. Hoe kunnen meningen van bezoekers worden verzameld, geanalyseerd en geprioriseerd en welke producten kunnen hiervoor worden ingezet. Ervaringen van Thomas Cook.

> Internationale online channel strategie: van ontwikkeling tot lancering. Travix is bezig met de internationale uitrol van o.a. de brands CheapTickets, Vliegwinkel en Vayama. Wat betekenen de verschillen in cultuur, de mate van toeristische ontwikkeling en online penetraties en boekingsgewoontes voor de online marketing strategie per land?

> Hoe organiseert u een succesvol multi channel beleid in de huidige tijd waarin de consument de belangrijkste schakel is voor uw verkoop. Praktijkcase van Belvilla (@Leisure).

> Voorbeelden van succesvolle nieuwe business modellen in de branche zoals Micazu.nl en GuidedByALocal.com. Welke successen hebben deze start-ups het afgelopen jaar geboekt?

Naast inhoud ontmoet u tijdens eTravel ook collega’s uit de branche, zoals online marketeers, communicatiemanagers, en ecommercemanagers. Een dag om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Bezoekers van Vacansoleil, D-reizen, Mondial Assistance, Aviareps Tourism, Riksja Travel, Personal Touch Travel, FOX Vakanties, Vliegtickets.nl, Terra Travel, BCD Travel, Apollo Hotels, Curacao Tourist Board en ANWB hebben zich al aangemeld.

Klik hier als je meer wilt weten over het programma?