Online innovaties in de travel branche op Emerce eTravel Event

24 Juni is hét congres voor de reisbranche, het Emerce eTravel event. Op het congres zal worden gesproken over online innovaties en de mogelijkheid om de online omzet te verhogen. Hou deze datum vrij en schrijf u in! Het eTravel event wordt gehouden in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Eigen programma samenstellen

Het ochtendgedeelte bestaat uit een aantal plenaire sessies, waarbij de volgende keynote sprekers u zullen vertellen over het laatste eTravel nieuws:

    Tjalling Smit namens de KLM over recente ontwikkelingen
    Raymond Vrijenhoek van CheapTickets.nl over sterk staan in de toekomst
    Bas Ruben die u meeneemt in de online wereld van Disneyland Parijs
    Richard Verhoeff voor Centerparcs zal vertellen over de online strategie van Sunparks

Naast de plenaire sessies over online trends, inspiratie en insights kunt u zelf uw congresprogramma samenstellen. Wilt u meer weten over SEO, conversie optimalisatie, of weten hoe uw concurrent het zo ver heeft geschopt met die online marketing campagne? Tijdens de parallel sessies heeft u de kans hier in een informele sfeer meer over te weten te komen.

Inschrijven

Het is nog mogelijk om u in te schrijven voor het Emerce eTravel event. Als Emerce, Reisrevue of Thuiswinkel.org lid krijgt u een fikse korting op uw inschrijving! Schrijf u nu in voor hét congres in de reisbranche en leer hoe u zelf nieuwe ontwikkelingen binnen uw reisorganisatie door kunt voeren.