Ik ben nieuw op TravelNext en nieuw in de reisbranche dus een voorstelrondje van mijn kant lijkt mij wel op z’n plek.

TravelNext

Ik ben Annelies Hulshof en ik ben sinds kort communitymanager van TravelNext, het nieuwe travelzusje van Marketingfacts met NBTC als partner. De wereld van de vakantieganger verandert en wordt steeds meer online. Volgens experts, deskundigen en gebruikers kunnen we niet meer om sociale media heen. Travelnext is een kennisplatform in ontwikkeling waarin wij als community onze kennis over online marketing en sociale media zullen overbrengen naar de reis- en hospitalitybranche. Om organisaties te helpen de kansen op dit gebied te benutten willen we hen praktische handvatten bieden om te kunnen groeien naar een 3.0 organisatie. Een nauwe samenwerking met TravelNext is daarbij een logisch en leuk gevolg waar ik erg enthousiast van word en veel zin in heb.

Wie ben ik?

Op het zijn van fervent reiziger na, ben ik totaal nieuw in de reisbranche. Ik ben sinds een half jaar afgestudeerd aan de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik als specialisatie nieuwe media heb gehad. Na een paar maanden aan de andere kant van de wereld te hebben gespendeerd heb ik deze fijne baan gekregen. Mijn passie voor de online wereld en het reizen komen perfect samen in mijn baan als communitymanager van TravelNext.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een website voor TravelNext, en uiteraard worden jullie op hoogte gehouden van alle ontwikkelingen omtrent TravelNext via TravelNext en @TravelNextnl. Ik hoop de meeste van jullie snel een keer face-to-face te ontmoeten en te kunnen spreken over travel, TravelNext en andere fijne onderwerpen.