Wat is de stand van zaken met betrekking tot de Nederlandse Gastvrijheidbranche op dit moment? Wat zijn de verwachtingen voor de nabije toekomst? Wat zijn de visies, tips en adviezen van de ‘kopstukken’ binnen de Gastvrijheidbranche? Op dinsdag 29 mei worden deze en andere vragen beantwoord tijdens de tweede editie van de ‘Holland Hospitality Outlook’ in Amsterdam RAI. Dan presenteren zeven toonaangevende marktpartijen voor de tweede keer een gezamenlijke ‘Branche update’ op basis van de laatste cijfers, inzichten en ervaringen.

Programma Holland Hospitality Outlook

Tijdens het eerste deel van het middagprogramma vernemen de aanwezigen, vanuit een zevental verschillende invalshoeken, de huidige stand van zaken en toekomstverwachtingen met betrekking tot de Nederlandse Gastvrijheidbranche. Het tweede deel van het programma staat in het teken van een interactief debat onder leiding van de DebatAcademie, waarbij er met de verschillende ‘kopstukken’ en aanwezigen gedebatteerd wordt over de verschillende aannames, visies en in- en vooruitzichten.

De volgende organisaties verzorgen op 29 mei een presentatie: Amsterdam Airport SchipholGlobal BlueHorwath HTLKoninklijke Horeca NederlandNBTCRecron en VVV Nederland. Zij gaan daarbij in op o.a. de volgende vraagstukken:

  • Wat is de actuele stand van zaken m.b.t. de Gastvrijheidbranche medio 2012?
  • Wat verwachten de verschillende marktpartijen voor de nabije toekomst?
  • Waar ligt de focus- en prioriteit van de verschillende branche- en marketing organisaties voor de komende periode?
  • Wat betekent dit alles voor uw bedrijfsvoering en (te stellen) prioriteiten?

“Het doel van deze tweede Holland Hospitality Outlook is ook nu weer om de aanwezigen in één middag op hoofdlijnen inzicht te geven in zowel de huidige- als verwachte marktontwikkelingen en daarmee gepaard gaande kansen en bedreigingen voor hun bedrijfsvoering. Met andere woorden: marktinformatie die relevant is voor eventuele marketingacties in het najaar alsook de businessplannen voor 2013” aldus Hans Poortvliet, managing director van initiatiefnemer HSMAI Nederland.

Handige informatie

Voor wie:  Iedere ‘op actualiteit sturende’ professional in de Nederlandse Gastvrijheidbranche.
Wanneer:  Dinsdag 29 mei 2012
Waar:  Amsterdam RAI, Amsterdam
Hoe laat:  14.00 – 17.15 (+ afsluitende netwerkborrel). Ontvangst vanaf 13.30.
Kosten:  € 39,50 p.p. excl. BTW (Inclusief: de actuele stand van zaken, heldere visies van toon- aangevende marktpartijen, deelname aan interactief debat met opiniemakers, koffie/theepauze, netwerkborrel en presentaties in PDF na afloop van de bijeenkomst)

Inschrijven:  Via www.hospitalityoutlook.nl op basis van beschikbaarheid.
Hashtag:  #hho2012