We kijken alweer reikhalzend uit naar het eerste evenement in januari: de inmiddels wel-bekende masterclass tijdens de Vakdag op 13 januari. De ideale kick-off voor twee dagen Vakantiebeurs, en nu met wel een heel bijzonder randje. Alles draait namelijk om happiness. Wij kunnen ons geen beter begin voorstellen van een nieuw jaar, een nieuwe dag en een nieuwe aanpak voor de reisindustrie. Immers, als het op onze industrie aan komt: reizen is nog steeds een van die dingen die een mens het meest gelukkig maakt. Daar kun je dus iets mee in je marketing.

Happiness is een state of mind, maar ook een marketing tool

Vragen als: hoe krijg je bevlogenheid, passie en inspiratie bij je organisatie, je medewerkers en je klant zijn voor ons dynamische werkveld niet heel ondenkbaar. Geluk als de core van je business is nu ook een marketing- en branding instrument, alleen moet je de juiste connecties kunnen leggen. Wat maakt ons gelukkig en hoe stralen we dat uit? Hoe zorg je ervoor dat elke vezel binnen je organisatie van geluk doordrongen is en dat het je unieke kenmerk wordt?

Gelukkig is er iemand die die antwoorden heeft; Guy van Liemt die internationaal spreker is en ook al tijdens het ANVR Congres op Cyprus de zaal heeft weten te inspireren met het toverwoord happiness, staat op dinsdag 13 januari op de Vakantiebeurs tijdens de Masterclass van NHTV en Reiswerk die elk jaar hoge ogen gooit. Na trendwatchers (en meesters) Adjiedj Bakas en Steven van Belleghem, is het de beurt aan Guy om niets anders dan een verbluffend goed verhaal te vertellen dat weleens jouw perfecte begin van 2015 zou kunnen betekenen. Guy’s Masterclass is met zijn grote aantal endorsements voor zijn marketingkennis een must-go tijdens de eerste Vakdag op de beurs!

Erbij zijn? Meld je alvast aan!

Om zeker te zijn van een plaats, werkt deze Masterclass met een aanmeld-systeem. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk profiel dat je snel en eenvoudig kunt aanmaken via Reiswerk. Heb je al een profiel? Dan kun je na inloggen jezelf direct registreren. Nog geen profiel? Na deze stappen te hebben gevolgd kun je je vervolgens aanmelden voor de Masterclass. Ook TravelNext is aanwezig die dag! Hopelijk tot dan.